11 / 05 / 2024

izmit ismetpaşa stadyumu üzerine ne yapılacak

izmit ismetpaşa stadyumu üzerine ne yapılacak

Emlak Konut GYO, Kocaeli Derince'de İzmit İsmetpaşa Stadı'nın bulunduğu arsayı ihale yoluyla bugün satacak. Ticaret alanı olarak değerlendirilecek arsada ticari ünitelerin üstüne konut da yapılabilecek. İşte bugünkü ihalenin detayları...

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Katar er-Rayyan Stadyumu açıldı!

Katar'da 2022 Dünya Kupası'nın simgelerinden biri olan er-Rayyan Stadyumu açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı açıldı! 

400 kilometreden oluşan 5 milyarlık yatırım bedelli Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı'nın açılışı yapıldı.

Emlak Katılım İzmit Şubesi açıldı!

Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, yeni şubesini İzmit'te açtı.

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yeni Eskişehir Stadyumu hakkında: “TOKİ ev dışında inşaat yapmasın.” eleştirilerinde bulundu. TOKİ bu eleştiri üzerine hava koşulları nedeniyle hasarlı bölgelerin tadilat edileceği ile ilgili açıklama yaptı.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Kaff Group Gayrimenkul İzmit'te açıldı!

Kaff Group Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi, Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmet veremeye başladı.

Şehitkamil Beykent Stadyumu açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. 

İzmit'teki ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam den İzmit Belediyesi ekipleri 1999 depremi sonrası yaklaşık 20 senedir yıkılamayan ağır hasarlı binaların tehlikelerini ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Gaziosmanpaşa şehir stadyumu göz kamaştıracak!

5.000 kişilik tribünü, 1.000 araçlık otoparkı ve kapalı pazar alanıyla Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirmeye hazırlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Katar Al Wakrah Stadyumu açıldı! 

2022 FIFA Dünya Kupası için Zaha Hadid ve Patrik Schumacher tarafından tasarlanan Katar Al Wakrah Stadyumu açıldı. Stadyum ünlü mimar Zaha Hadid tarafından tasarlandı. 

El-Vekra Stadyumu açıldı!

Katar'ın ev sahipliği yapacağı 2022 FIFA Dünya Kupası maçlarının oynanacağı stadyumlardan biri olan El-Vekra Stadyumu hizmete açıldı...

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

izmit ismetpaşa stadyumu üzerine ne yapılacak Haberi

izmit ismetpaşa stadyumu üzerine ne yapılacak


Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a kök söktüren Kocaelispor'un stadı, İzmit İsmetpaşa Stadı'nın arsası bugün satışa çıkıyor. Emlak Konut GYO, Kocaeli Derince Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini bugün (12 Haziran 2014 Perşembe) saat 14:30'da gerçekleştirecek. 


İzmit İsmetpaşa Stadı arsası üzerine ticari ünite ve konut içeren karma proje hayata geçirilecek.  


İzmit İsmetpaşa Stadyumu'nun tarihçesini öğrenmek için tıklayın!


İhale nasıl olacak?


Emlak Konut GYO A.Ş. tarafından düzenlenecek ihale, "Arsa Satışı Karşılığı" yapım işi olması ve bu iş için bütçeye ödenek konmaması nedeniyle, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'na ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'na tabi olmayıp, Emlak Konut ihale yönetmeliğine uygun olarak açık ihale (Kapalı zarf teklif alma ve Pazarlık - Açık Artırma) usulüne göre iki oturum halinde yapılacak.





İzmit İsmetpaşa Stadı...