30 / 04 / 2024

İzmit Orhan ve Çukurbağ mahalleleri

İzmit Orhan ve Çukurbağ mahalleleri

İzmit Belediyesi tarafından restorasyon çalışması yapılacak Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde zemin etütü yapılıyor.

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Orhan ve Salih Tiryaki ortaklığında kuruldu.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

Mana Global Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mana Global Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ahmad Bazoun, Yavuz Orhan ve Yusuf Selim ortaklığında kuruldu.

İzmit'te yapılması planlanan liman projesinin ÇED süreci sona erdi!

İzmit Şirintepe ve Cumhuriyet Mahallesi sınırlarında yapılması planlanan liman projesinde ÇED süreci sona erdi. İzmit Belediyesi ve mahallinin itirazları onaylandı...

Karamanoğlu Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karamanoğlu Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karamanoğlu, Esma Hande Orhan ve Kutlukerem Karamanoğlu tarafından kuruldu.

Vadi İzmit Evleri'ne alıcı çıkmadı!

İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat ortaklığında inşa edilen Vadi İzmit Evleri'nin ihalesi düzenlendi. Satışa çıkan 115 daireye alıcı çıkmadı. 

Rama Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rama Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafet Orhan ve Mahmut Yüksel ortaklığında kuruldu. 

Larissa Göl Evleri projesi ile İzmir'e 1200 konut geliyor!

Erden İnşaat, Gebze, İzmit, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de konut projesine başlıyor. Menemen'de inşa edilecek 1200 konutluk Larissa Göl Evleri projesinin yüzde 80'ini 1+1 daireler oluşturacak.

2AR Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

2AR Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Rozan Orhan ve Alper Yakut imzasıyla kuruldu.

Kocaeli İzmit Perşembe Pazarı taşınıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi ve Pazarcılar Odası’nın ortak kararıyla Perşembe Pazarı Cumartesi Pazarı alanında kurulacak.

İzmit İçkale'de turizm ve ticaret merkezi yapılıyor!

İzmit İçkale'nin Orhan, Hacıhasan, Veli Ahmet, Akçakoca ve Kozluk mahallelerini turizm ve ticaret merkezi yapılıyor. İçkale'de yapılacak olan merkezin koruma imar planı değiştirildi.

Kocaeli'de yol yapımı ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından İzmit merkez ve köylerde yol yapımı için ihale yapıldı.

İzmit Orhan ve Çukurbağ mahalleleri Haberi

İzmit Orhan ve Çukurbağ mahalleleri

İzmit Belediyesi’nin İmar Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, “Çukurbağ ve Orhan mahallelerinde önümüzdeki günlerde restorasyon çalışması yapılacak. Bu çalışmalardan önce Müze Müdürlüğü’ne başvuran yetkililer, hangi bölgelerde zemin etütü yapabilecekleri konusunda bilgi istediler. Müze Müdürlüğü’nün belirlediği yerlerde zemin etüt çalışması başlatan İzmit Belediyesi yetkilileri yakında çalışmaları tamamlayacağız. Ortaya çıkacak sonuçlar, restorasyon çalışmaları için büyük önem taşıyor” dediler.


Hürriyet...