02 / 05 / 2024

izmit park projeleri

izmit park projeleri

İzmit Belediyesi, yeni çocuk oyun alanları kazandırıyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Alikahya Atatürk Mahallesi Semerkant Caddesi’nde 110 metrekarelik alana çocuk oyun alanı yapılıyor.

İzmit’e bir yılda 17 park yapıldı!

“İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yaklaşık 6 yıl önce göreve geldiğinde 5 yıl içinde 150 yeni park hedefi belirlemişti. Yoğun bir çalışma ile bu hedefi 200’e çıkarmayı başarmıştık" dedi

İzmit'teki parklar onarılıyor!

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Kadıköy Mahallesi Bulvar mevkiinde bulunan yaklaşık 1340 metrekarelik parktaki bitkilerde budama, yeşil alanlarda genel temizlik ile oyun aletleri de bakım yapıldı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

İzmit Şehit Mete Sertbaş Parkı hizmete giriyor!

Park yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Orhan Mahallesi Şeref Sokak’ta hayata geçirdiği Şehit Mete Sertbaş Parkı'nı hizmete açıyor.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

izmit park projeleri Haberi

izmit park projeleri


İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Alikahya Atatürk Mahallesi Semerkant Caddesi’nde 110 metrekarelik alana çocuk oyun alanı yapıyor


İzmit Belediyesi, yeni çocuk oyun alanları kazandırıyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Alikahya Atatürk Mahallesi Semerkant Caddesi’nde 110 metrekarelik alana çocuk oyun alanı yapılıyor. Zemin düzenleme çalışmalarının ardından  oyun gruplarının bölgeye konulacağı bildirildi. Öte yandan İzmit Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan Bağlıca köyündeki oyun grupları başka bir yere taşındı. Vatandaşların isteği doğrultusunda yapılan çalışmada çocuk oyun grupları daha merkezi bir yere taşındı.



Manşet...