08 / 05 / 2024

izmit parke çalışmaları

izmit parke çalışmaları

İzmit Yenişehir Mahallesi Uğurhan Sokak, 1300 metrekare parke ve 250 metre bordür çalışması ile pırıl pırıl hale getirildi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Projesi'nde imalat çalışmaları yapılıyor!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde kaba ve ince imalat çalışmaları devam ediyor. 

İzmit Bakırcılar Çarşısı'ndaki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

İzmit Belediyesi tarafından Bakırcılar Çarşısı’nda başlatılan cephe iyileştirme çalışmalarında sona gelindi.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bakırcılar Çarşısı’nda 28 binayı kapsayan cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Şimdiye kadar şehrin birçok yerinde cephe iyileştirmesi yapan İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı’nda da cephe iyileştirme çalışmalarına başlıyor.

İzmit Sırrıpaşa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

İzmit Belediyesi tarafından Sırrıpaşa Caddesi’nde yürütülen cephe iyileştirme ve üst yapı çalışmalarında çalışmalar devam ediyor.

İzmir Karaabdülbaki'deki yenileme çalışmaları tamamlandı!

İzmit'in bir çok köyünde parke çalışması yapan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karaabdülbaki Köyü’ndeki çalışmaları da tamamladı.

Hatay Arsuz'daki yol çalışmaları tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Nergizlik Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Manisa Değnekler'deki düzenleme çalışmalarında sona gelindi!

Büyükşehir Yasası ile adları mahalle olarak değişen köylerin tam manasıyla mahalle olması için yoğun bir çalışma başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nde başlattığı kilit parke taşı döşeme çalışmalarında sona geldi.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Kula Dereköy'deki üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Dereköy mahallesindeki içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar’dan sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

izmit parke çalışmaları Haberi

izmit parke çalışmaları


İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin dört bir yanında parke çalışması yapıldı. Yetkililerin verdiği bilgiye göre, İSU’nun alt yapı çalışmaları sırasında bozulan Yenişehir Mahallesi Uğurhan Sokak, 1300 metrekare parke ve 250 metre bordür çalışması ile pırıl pırıl hale getirildi.


Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Alikahya Atatürk Mahallesi Cevizli Sokakta 600 metrekare parke, 200 metre bordür ve 100 metre oluk çalışmasının da tamamlandığı bildirildi.  


Köyde 5000 Metrekare Parke


Bu arada İzmit Belediyesince, Kaynarca Köyü’nde de parke çalışması yapıldı. Buradaki çalışmada da 2.000 metre bordür ve 5.000 metrekare parke işinin bittiğini söyleyen ilgililer “çalışmalarımızı belirli bir program çerçevesinde şehrin dört bir yanında sürdürüyoruz” dediler.



İzmit...