29 / 04 / 2024

İzmit Shopping ceza

İzmit Shopping ceza

Eski Gölcük Yolu üzerinde, Outlet Center Alışveriş Merkezi'nin hemen karşısında bulunan 55 dönümlük araziye yapılacak dev alışveriş merkezi İzmit Shopping'in inşaatını üstlenen Haldız İnşaat ruhsat almadan beton atınca mühürlendi...

Kocaeli'de kaçak yapılara ceza kesildi!

İzmit Belediye Encümeni ilçe genelinde bulunan kaçak yapılara ceza uyguladı. Yapılan denetimlerde 247 bin 767 TL ceza verildi.

İzmit'te kaçak yapılara ceza!

İzmit Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor. Bölgede inşa edilen kaçak binalara ceza verildi.

İzmit'teki bazı yapılara yönelik yıkım ve ceza kararları belirlendi!

Emine Zeybek başkanlığındaki encümen toplantısında yıkım ve ceza kararladı çıktı. Bu arada, İzmit’teki 21 taksi durağının da aralarında olduğu toplam 24 yerin kiralanmasıyla ilgili ihalenin de 17 Şubat’ta yapılacağını duyuruldu.

2015 İstanbul Shopping Fest 6 Haziran'da başlıyor!

6 Haziran'da başlayacak İstanbul Shopping Fest'in cirosunun bu yıl ikiye katlanarak 20 milyarı bulması bekleniyor. Festival 6-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek..

3 kez ceza alan kentsel dönüşüm denetimcisine 1 yıl iş yok!

Kentsel dönüşümde denetim görevini yerine getirmediği tespit edilen yapı denetim firmalarına yüzde 50 ceza kesilecek. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, bir yılda üç idari para cezası alan kuruluş, kamudan bir yıl ihale alamayacak.

Kocaeli'de yapı denetim firmalarına ceza yağdı!

1999’da yerle bir olan ve binlerce evladını depreme kurban veren Kocaeli’de, yapı denetim firmalarının ders almadığı ortaya çıktı. Firmalara ceza yağdı..

İş güvenliği uzmanı olmayan firmaya ceza!

İş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi çalıştırmayan işletmelere geçmişe yönelik ceza kesilmemesini öngören af maddesi torba yasadan çıkarıldı..

Evden erken çıkan kiracıya ceza yok mu?

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Bu sözleşme taraflara birtakım hak ve sorumluluklar yüklüyor. Peki, evden erken çıkan kiracıya ceza yok mu?

İzmir'in ahşap iskele projesine ceza!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin rüya projelerinden 5 ahşap iskelenin inşaat süreci sancılı başladı. Ege postası adlı internet sitesinin haberine göre geçtiğimiz günlerde de resmen yapımına başlayan iskelelerden ilkinin şantiyesine adeta ceza yağdı.

Kira beyannamesi vermeyen ne kadar ceza öder?

Kira gelir vergisi mükelleflerinin öncelikle beyanname vererek kira gelir vergisini Mart ve Temmuz ayları olmak üzere 2 eşit taksit halinde ödüyor. Peki, zamanında kira beyannamesi vermeyen ne kadar ceza öder?

Van Shopping Fest başladı!

Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kentin ekonomisini canlandırmak amacıyla 15 Mart-5 Nisan tarihlerinde düzenlediği "Van Shopping Fest", kortej yürüyüşüyle başladı.

Bakanlık KDV'deki kaçağa 7,7 milyar lira ceza verdi!

Maliye Bakanlığı, geçen yıl yapılan incelemelerde yaklaşık 8 milyar liralık vergi kaybı tespit etti. Bakanlık, KDV'de 3,4 milyar liralık kayba karşın 7,7 milyar lira, ÖTV'de ise 2,4 milyar liralık kayba karşın 5,5 milyar lira ceza verdi.

İnşaat sektöründe işyerlerine verilecek ceza sınırlandırıldı!

TOPLUMSAL infial yaratan kazalardan sonra gündeme gelen ve amacı iş güvenliği ihlallerini en aza indirmek olan “iş güvenliği paketinden” kusurlu işverene ödül gibi ceza çıktı.

İzmit Shopping ceza Haberi

İzmit Shopping ceza

RUHSAT ALMADAN 


Eski Gölcük Yolu üzerinde, Outlet Center Alışveriş Merkezi'nin hemen karşısında bulunan 55 dönümlük araziye yapılacak dev alışveriş merkezi İzmit Shopping, mühürlendi. Macit Haldız'ın sahibi olduğu Haldız İnşaat'ın ruhsat almadan yaptığı çalışmalar, alışveriş merkezinin başına dert oldu. Son olarak Haldız İnşaat'ın, inşaat alanındaki konteynerlerin altına attığı beton şikayet konusu oldu. 


PARA CEZASI KESİLDİ 


Bayındırlık İl Müdürlüğü, şikayetçi olan vatandaşın dilekçesini İzmit Belediyesi'ne gönderdi. İzmit Belediyesi Zabıta Ekipleri de İzmit Shopping'e baskın yaptı, inşaatı mühürledi. Öte yandan izinsiz beton atmak suçundan Haldız İnşaat'a 5 bin 400 TL para cezası kesildi. Bilindiği gibi İzmit Shopping, MİA projesi kapsamına alınmıştı. Ancak MI A projesiyle ilgili 100'e yakın şikayet ve yürütmenin durdurulması amacıyla açılan dava var. 


Bizim...