30 / 04 / 2024

İzmit Topçularda mahalle konağı

İzmit Topçularda mahalle konağı

İzmit Belediyesi Topçular mahallesine yapılacak olan mahalle konağı için temel atma töreni düzenledi. İzmit Belediyesi Topçular Mahallesine yapacağı mahalle konağının temellerini attı.

İzmit Yeşilova'ya mahalle konağı inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yeşilova'ya mahalle konağı inşa ediyor.

İzmit'e 23 yeni mahalle konağı inşa edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, ilçeye 23 yeni mahalle konağı inşa etti.

İzmit Sekbanlı'ya mahalle konağı inşa ediliyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Sekban'a mahalle konağı inşa edecek.

İzmit'e yeni bir mahalle konağı daha geliyor!

İzmit Belediyesi mahalle konaklarına bir yenisini daha ekliyor, yeni konağın Sekbanlı Köyü’ne yapılacağı bildirildi.Sekbanlı Köyü’nde yapılacak konağın ihalesi ile için 10 firma doküman aldı.

İzmit Yeşilova Mahalle Konağı ihalesine 7 firma katıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova’da inşa edilecek olan mahalle konağı ihalesine 7 firma katıldı.

İzmit Yeşilova Mahalle Konağı ihalesine yoğun katılım!

İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova’da inşa edilecek olan mahalle konağının ihalesine 11 firma katıldı.

İzmit Yeşilova Mahalle Konağı ihale edilecek!

İzmit Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerinde yapılan mahalle konaklarının bir yenisi, Yeşilova’da inşa edilecek. 

İzmit'te mahalleler dönüşüm ile yenilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi yetkilileri, Bakanlar Kurulu kararı ile riskli bölge ilan edilen İzmit’in Cedit Mahalle’sinde incelemelerde bulundu. 

İzmit Eseler Mahalle Konağı yarın açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Eseler Köyü'nde hayata geçirdiği mahalle konağını hizmete açıyor.

İzmit Zabıtan Mahallesi’ne mahalle konağı inşa edildi!

İzmit Belediyesi hayata geçirdiği mahalle konaklarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği konaklardan biri de Zabıtan Mahallesi’ne inşa edildi.

İzmit Topçular Mahalle Konağı hizmete açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in en büyük mahalle konaklarından olan ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Topçular Mahalle Konağı’nda incelemelerde bulundu.

İzmit köy yolları için ihale yapıldı!

İzmit Belediyesi’nde mahalle ve köylerde beton yol yapımı ihalesi yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’nde yapılan ve yaklaşık maliyeti 341 bin 704 lira olan ihaleye 6 firma katıldı.

Hakkaniye Mahalle Konağı'nın temeli yarın atılacak!

İzmit Belediyesi tarafından bir mahalle konağı da merkeze 15 kilometre uzaklıktaki Hakkaniye Köyü’ne yapılıyor. Bir süre önce yaklaşık 350 bin liraya ihale edilen Hakkaniye’deki konağın temel atma töreni yarın saat 10.00 da yapılacak.

İzmit Topçularda mahalle konağı Haberi

İzmit Topçularda mahalle konağı

İzmit Belediye Başkanı Pro.Dr.Nevzat Doğan’ın katıldığı açılış töreninde siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı. Temel atma töreni öncesi Necati Bey Cami imamı Mustafa Kambur dua etti. Daha sonra yeni açılacak Mahalle Konağı için kurban kesildi.


Uzun yıllardır yapılması planlanan Topçular mahalle konağının toplam inşaat alanı yaklaşık 600 metrekareyi buluyor. Üç katlı mahalle konağında taziye odasından düğün salonuna, toplantı odasından mahalle muhtarlığı bulunuyor. Ayrıca konak içerisinde mescit, emekli salonu, kadınlar için sosyal alan, gençler ve çocuklar içinse derslik ve yararlanabilecekleri kafeterya bulunuyor.

Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan şehre bir çok konağın yapıldığını ifade ederek, “Geçen dönemde başlattık bu çalışmaları ama özellikle Topçular gibi bazı mahallelerimizde çok istememize rağmen yer problemini bir türlü aşamamıştık. Bu dönem bir...