22 / 05 / 2024

İzmit Town Centerın aldığı ödüller

İzmit Town Centerın aldığı ödüller

Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Carrefour yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Khoi, Başkan Karaosmanoğlu’na ‘İzmit Town Center’ Projesi ile aldıkları ödülü takdim etti.

Torun Center'ın değeri 1 yılda 6 milyar 555 milyon TL arttı!

Torun Center'ın 2023 yıl sonu değeri resmen dudak uçuklattı. Peki Torun Center'ın arsası dahil toplam pazar değeri kaç TL oldu? İşte o rakam ve proje ile ilgili merak edilenler...

Happy Center'de son indirimler! Ayçiçeği yağı 149,95 TL’ye, Çaykur çay 109,95 TL’ye, toz deterjan 99,95 TL’ye düştü!

Happy Center’ın büyük indirim kampanyası yarın son buluyor. Buna göre, ayçiçeği yağı 149,95 TL’ye, Çaykur çay 109,95 TL’ye, toz deterjan 99,95 TL’ye düştü. İşte Happy Center 29 Ekim 2023 fiyat listesi...

TOKİ'den İzmit'e tam 711 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen TOKİ İzmit projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte İzmit TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Happy Center'da fiyatlar dibi gördü! Diş macunu 59.95 TL, Bulaşık deterjanı 84.95 TL! 07 Mart 2023 fiyat listesi

Vatandaşın en çok sevdiği ve akın akın koşarak gittiği aktüel ürünler Happy Centerla devam ediyor. 1-8 Mart aktüel ürünlerini yayınlayan Happy Center'ın indirim listesi halk tarafından merak ediliyor. İşte Happy Center 1-8 Mart aktüel ürünleri.

Torun Center'ın 2022 yıl sonu piyasa değeri resmen açıklandı! İşte o rakam

Torunlar GYO, İstanbul Mecidiyeköy Dikilitaş'taki Torun Center'ın 2022 yıl sonu değerleme raporunu açıkladı. İşte 5 blokluk projenin piyasa değeri...

Hazır yemek olayını baştan yazan Macro Center’ın nefis el yapımı ürünleri 6 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sürekli haraketli olan şehir hayatında maalesef yemek yapmak için geniş vakit aralıkları bulamıyoruz. Ama öğünlerimizi sağlıklı da geçirmek istiyoruz. Işte çözüm. Macro Center 6 Eylül 2022 fiyat listesi..

Happy Center'da dev indirim! Ayçiçek yağı, tavuk eti, pirinç, peynir! İşte 24 Haziran 2022 aktüel ürünler fiyat listesi

Happy Center'ın 22-30 Haziran tarihleri arasında geçerli indirimli ürünlerin fiyatı belli oldu. Peki Happy Center'da indirime giren ürünler ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

İşmodern Ambarlı'nın 2021 değeri ne kadar?

Servet GYO, İşmodern Ambarlı Projesi'nin değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Torun Center'in değeri  ne kadar oldu?

Torunlar GYO, Torun Center'in gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Halk Bankası İzmit Şube binasının değeri ne kadar?

Türkiye Halk Bankası A.Ş. İzmit Şube binasının piyasa değeri 19 milyon 500 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 23 milyon 10 bin TL olarak belirlendi. 

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Esra    Beyaz tarafından kuruldu.

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Zemin Center İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Center İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Durmuş tarafından kuruldu.

İzmit Town Centerın aldığı ödüller Haberi

İzmit Town Centerın aldığı ödüller


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye’deki Carrefour binalarının sahipliğini yapan Fransız kökenli Cenor Group Türkiye Başkanı Antony Khoi’yi makamında ağırladı.


İZMİT TOWN CENTER PROJESİ


Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Carrefour yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Khoi, Başkan Karaosmanoğlu’na ‘İzmit Town Center’ Projesi ile aldıkları ödülü takdim etti.


“KOCAELİ İLE YAKINDAN İLGİLENİYORUZ”


Cenor Group Türkiye Başkanı Antony Khoi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kocaeli’nin hızla gelişen bir kent görünümünde olduğunu söyleyen Khoi, Kocaeli ile yakından ilgilendiklerini söyledi.


‘GELECEĞİN PROJESİ’ ÖDÜLÜ


İzmit’le ilgili hazırladıkları projenin 5 Haziran 2014’te Londra Doğa Tarihi Müzesi’nde yapılan ‘2014 Küresel RLI Ödülleri’ yarışmasında ‘Geleceğin Projesi’ kategorisinde En İyi Ödül’e layık görüldüğünü belirten Khoi, “Aldığımız ödülü Başkanımıza hediye etmeyi uygun gördük” dedi.


“KOCAELİ’NİN TANINIRLIĞI ARTACAK”


Khoi, “Bu ödülü İzmit’e...