03 / 05 / 2024

İzmit trafo yangını

İzmit trafo yangını

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bosna Sokak’ta bulunan bir elektrik trafosunda yangın çıktı. Büyük panik yaşayan mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Dudullu metro trafo merkezinde yangın!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosuna elektrik verilmesi için Dudullu'da inşa edilen trafoda yangın çıktı. Yangında inşaası tamamlanmak üzere olan trafo ise kullanılmaz hale geldi.

İzmit'te yangın çıktı!

İzmit'te yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu binada küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. Yangın sebebiyle çevrede oturan vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İzmit'te trafo yangını!

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bosna Sokak’ta bulunan bir elektrik trafosunda yangın çıktı. Büyük panik yaşayan mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Bayındırlık TOKİ Konutları'nda yangın çıktı!

İzmit Bayındırlık Kalıcı Konutları 'ndaki öğrenci evinde yangın çıktı.Alınan bilgi ve iddialara göre: İzmit Bayındırlık TOKİ Evleri C1-11 blokta bulunan öğrenci evinde yangın çıktı.

Başkent'te trafo yangını!

Başkent'te Sıhhiye'de bir otelin karşısındaki trafoda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.Cihan ile Hanımeli sokaklarının kesiştiği alana bir süre önce yapılan trafoda, gece saatlerinde art arda 30'a yakın patlama meydana geldi...

Kocaeli C Tipi Kapalı İnfaz Kurumu'nda yangın çıktı!

Kocaeli C Tipi Kapalı İnfaz Kurumu'nda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. İzmit ilçesi Kuruçeşme mevkisinde bulunan cezaevinde kalan bazı hükümlü ve tutuklular, koğuşun avlusunda yatakları ve eşyalarını ateşe verdi.

CNR Expo Fuar Merkezi'nde yangın!

Yeşilköy'deki CNR Expo Fuar Merkezi'nin trafo merkezinde çıkan yangın hasara neden oldu. Kısa sürede kontrol altına alınan yangınla ilgili CNR Holding de bir açıklama yaptı...

Ataşehir'deki trafo yangını nedeniyle 2,5 saat elektrik kesintisi yaşandı!

Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde bulunan yeraltı kablolarının yanması nedeniyle saat 20.50'den itibaren elektriği kesilen bölgelere 2,5 saat sonra kademeli olarak enerji verilmeye başlandı.

Ataşehir'deki trafo yangını nedeniyle bazı bölgelere bir süre elektrik verilemedi!

Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde bulunan yeraltı kablolarının olduğu kısımda yangın çıkması sonucu İstanbul'un Anadolu yakasında bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşandı. Bölgeye saat 23.20 itibarıyla elektrik verilmeye başlandı...

Kocaeli'de fabrika yangını!

Dilovası ilçesinde demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren bir fabrikada yangın çıktı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Gebze, Dilovası ve Çayırova belediyesi itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

Körfez Kent 2'nci etaptaki 10 katlı binanın çatısında yangın çıktı!

Körfez Kent 2!nci etaptaki 10 katlı binanın çatısında çıkan yangın, zarara yol açtı.(Faruk Kıyak) Yangına müdahale için İzmit'ten gelen yüksek merdivenli itfaiye aracı, kavşakta çamura saplandı.

İZAYDAŞ'da yangın çıktı!

Alikahya Mahallesi'ndeki İzmit Atık ve Atıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme AŞ'de sinek ilaçlarının iş makinesiyle taşınması esnasında yangın çıktı. Yangın sırasında sinek ilaçların bulunduğu tüpler patlayarak etrafa yayıldı...

İzmit Portakal Hafız Efendi Konağı'nda yangın çıktı!

İzmit ilçesinde Portakal Hafız Efendi Konağı'nda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin bildirmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede büyüyen yangına müdahalede bulundu...

İzmit trafo yangını Haberi

İzmit trafo yangını


İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bosna Sokak’ta bulunan bir elektrik trafosunda yangın çıktı. Büyük panik yaşayan mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Mahalle sakinleri, kaçak elektrik kullanımından kaynaklı trafoya aşırı yüklenme olduğunu bu nedenle de yangın çıktığını ileri sürdü. Elektrikli soba kullanımının kış aylarında artması nedeniyle son zamanlarda çıkan trafo yangınları kaçak elektrik kullanımıyla ilgili iddiaları da gündeme taşıdı. Yangının söndürülmesiyle mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı


Manşet...