01 / 05 / 2024

İznik Belediyesi binası

İznik Belediyesi binası

İznik Belediyesi yeni binasına kavuşuyor. Maliyetinin tamamı İznik Belediyesince karşılanan yeni hizmet binası ve kültür merkezinin yapımına başlandı.

Bursa İznik'te 3 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Bursa ili İznik Belediyesi, Bursa ili, İznik ili, Elbeyli Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı satışa sunuyor. Peki arsaların fiyatları kaç lira? İşte İznik'teki arsa satışına ilişkin merak edilenler...

Bursa İznik'te 10 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Bursa İznik Belediyesi, Bursa ili, İznik ilçesi, Ebeyli Mahallesi'nde yer alan 10 arsayı 1 milyon 41 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Depremde hasar gören Kırkağaç Belediyesi binası boşaltıldı!

Manisa’da son dönemde yaşanan depremler, evlerin yanı sıra kamu binalarında da hasar meydana getirdi. 34 yıllık üç katlı bina tahliye edildi...

Tekirdağ'a katlı otopark inşa ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi binasının yer aldığı alanda inşa edilen otopark çalışmalarını denetledi.

İznik'e 3 yılda 60'a yakın tesis inşa edildi!

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediyesi Hizmet Binası’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ağırladı. Toplantıda İznik yatırımları masaya yatırıldı.

Bilecik 15 Temmuz Meydanı ihaleye çıkıyor!

Bilecik’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı 12 Eylül'de ihale edilecek. İhale saat 14:30'da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacak..

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

İznik Belediyesi'ne yeni bina yapılıyor!

İznik Belediyesi yeni binasına kavuşuyor. Maliyetinin tamamı İznik Belediyesince karşılanan yeni hizmet binası ve kültür merkezinin yapımına başlandı.

İznik Sahil projesi başladı!

İznik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin otaklaşa yürüttüğü İznik sahil düzenlemesi projesi için çalışmalar başladı.

İznik Belediyesi binası Haberi

İznik Belediyesi binası

İznik Belediyesi yeni binasına kavuşuyor. Maliyetinin tamamı İznik Belediyesince karşılanan yeni hizmet binası ve kültür merkezinin yapımına başlandı.


Yapım ihalesi tamamlanan belediye hizmet binası ve kültür merkezinin bulunduğu şantiye alnını inceleyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, 2017 yılı mayıs ayı içerisinde İznik'e yeni bir belediye hizmet binası ve modern bir tarzda planlanan bir kültür merkezi kazandıracaklarını ifade etti. 


Belediye Başkanı Osman Sargın, “Uzun yıllardır dar alanda sıkıntı yaşayan İznik Belediyesi, bu bina ile daha rahat bir çalışma alanı kazanacak. Belediye binasını buraya taşımakla bir nebze de ilçe trafiğini rahatlatmış olacağız” dedi.


120 GÜNDE TAMAMLANACAK


Toplamda üç kat üzerine kurulacak yeni belediye binası toplamda 2 bin metrekare alan kaplarken, kültür merkezi için kullanılan alan ise  bin 200 metrekare olacak. Yapım maliyeti 4 milyon 549...