26 / 07 / 2024

iznik yenişehir yol güzergahı

iznik yenişehir yol güzergahı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan ile birlikte Bursa'nın İznik ilçesi Derbent Köyü mevkiinde gerçekleştirilen İznik - Yenişehir karayolu temel atma törenine katıldı...

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Diyarbakır Yenişehir’de 4 km’lik yeni yol açıldı!

Yenişehir ilçesinde 4 kilometrelik yeni imar yolunun kazı ve dolgu çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi 3 ilçede yol yapım çalışmalarını sürdürüyor

Yenişehir-Bilecik yolunda çalışmalar başladı!

Yenişehir ile Bilecik arasında 30 kilometrelik yol için 2014 yılında yapılan ihaleye itiraz edilmesiyle yarım kalan çalışmalar, hukuki sürecin tamamlanmasıyla yeniden başladı.

Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatı ne zaman başlayacak?

Halil Eldemir, Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatındaki çalışmaların kısa süre içerisinde tekrar başlayacağını bildirdi. Eldemir, yaklaşık 49 kilometrelik karayolun 17 kilometresinde sathi kaplamalı bölünmüş yol olarak tamamlandığını belirtti.

Manisa Yenişehir'de yol çalışmaları sürüyor!

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi’nin yeni yol açma çalışmaları kapsamında, Deniz Mahallesi’nde imarlı yollar açılıyor. Ekipler, çalışmalarına devam ediyor.

Yenişehir’de yollar yeniden onarılacak!

İzmit Belediyesi’nde Yenişehir Mahallesi’nin üst yapı yenileme ve tamiratı için ihale yapıldı. Mahalledeki bozulan yol ve kaldırımların onarımı için yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

Yenişehir'in yeni huzurevi Nisan'da açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatı TOKİ tarafından yapıldı." dedi.

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Yenişehir Voyvoda Camii restore ediliyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan tarihi camiiler Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Yenişehir’deki en eski camilerinden biri olarak bilinen Voyvoda (Çınarlı) Camii Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor..

Yenişehir'e 4.5 milyon TL'ye sulama göleti inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir ilçesinde çiftçilere verdiği gölet sözünü tuttu. Yenişehir ilçesine bağlı Terziler köyüne BUSKİ tarafından yapılacak sulama göleti 4,5 milyon TL’ye mal olacak.

Bursa Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi için acele kamulaştırma!

Bursa Yenişehir İlçesinde tesis edilecek Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi'nin yapımı amacıyla, proje güzergahına isabet eden alanlarda Türk Standartları Enstitüsü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

iznik yenişehir yol güzergahı Haberi

iznik yenişehir yol güzergahı


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan ile birlikte Bursa'nın İznik ilçesi Derbent Köyü mevkiinde gerçekleştirilen İznik - Yenişehir karayolu temel atma törenine katıldı. 


Törende bir konuşma yapan Arınç, yolun kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade etti. Son 11 yılda hükümetin büyük gayretlerle ortaya koyduğu eserlerin hep birlikte görüldüğünü dile getiren Arınç, şöyle konuştu: "Siyasi istikrarın güçlü olması, sayın başbakanımızın yönetiminde güçlü bir hükümetin bulunması ve sizlerin desteği ile bunun 3 dönemdir devam etmesi ile gece gündüz çalışarak, bu güne kadar ihmal edilmiş, yapılmamış, düşünülmemiş bütün hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Bundan dolayı iftihar ediyorum. Hükümetimize desteğini esirgemeyen, her seçimde oyunu daha da artırarak iktidar yapan milletimize teşekkür ediyorum. Siz bize dayandınız, güvendiniz, biz de size güveniyoruz, işimiz hizmet,...