18 / 05 / 2024

izocam 13. yalıtım yarışması sonucu

izocam 13. yalıtım yarışması sonucu

İzocam tarafından düzenlenen 13. yalıtım yarışmasında dereceye giren öğrenciler açıklandı...

İzocam, toplu konut projelerindeki yalıtım hizmetleriyle dikkat çekiyor!

İzocam, hastanelerden okullara, fabrikalardan enerji santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin birçok önemli projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Yalıtım malzemeleri ihracatının şampiyonu İzocam oldu!

İzocam "En Çok Yalıtım Malzemesi İhracatı Yapan Firma" kategorisinde birincilik ödülüne sahip oldu.

İzocam'dan ısı yalıtımını yükselten Optiflex!

İzocam, daha az maliyetle yüksek ısı yalıtımı konforu sağlayan İzocam Optiflex ürününü geliştirdi...

Enerjide yalıtım İzocam'a emanet!

Dev enerji projelerine yalıtım danışmanlığı yapan İzocam, Tufanbeyli, İncirliova ve Soma'daki enerji santrallerinin ürün tedarikçisi oldu...

Kırklareli Üniversitesi'nin yalıtımında İzocam kullanıldı!

İzocam, verdiği yalıtım danışmanlığı hizmetiyle her ihtiyaca uygun çözümler ve ürünler sunuyor. Şirket, Türkiye'nin önemli projelerinin tercihi olmaya devam ediyor.

Tual Bahçekent'in yalıtım danışmanı İzocam!

Türkiye’nin en önemli projeleri için yalıtım danışmanlığı hizmeti veren İzocam, Tual Bahçekent’in ihtiyacını karşılayacak.

3. Havalimanı’nın yalıtımı İzocam’a emanet!

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi sektör çalışanlarını bilinçlendiriyor!

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM), sektör çalışanlarının bilinçlenmesi için gerçekleştirdiği eğitimlerine Eylül ayında da devam ediyor.

Altınsoy Isı Yalıtım Söve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Isı Yalıtım Söve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsa Altın, Musa Altın, Ziya Altın ortalığıyla 15 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Eskipınar Caddesi'nde kuruldu.

İzofalt Yalıtım İnşaat Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İzofalt Yalıtım İnşaat Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ersin Genç Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Keops Yalıtım İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Keops Yalıtım İnşaat Mimarlık Limited Şirketi, Lütfiye Kesimal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan 2015 tarihinde Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Mesa Yalıtım İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Yalıtım İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Yüksel, Mustafa Akar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da Ümraniye, İnkilap Mahallesi'nde kuruldu.

izocam 13. yalıtım yarışması sonucu Haberi

izocam 13. yalıtım yarışması sonucu


Her yıl İzocam tarafından düzenlenen yalıtım yarışmasının bu yılki proje konusu, Almanya'nın Mannheim şehrinin Glückstein Bölgesi'ndeki mevcut durumu göz önünde bulundurarak, geleceğin imarına ilişkin bir vizyon sunulmadı idi. En fazla 3 öğrenciden oluşan ekipler ile gerçekleştirilen ve 50 ekibin başvurduğu yarışmada, ödül almaya hak kazananlar belli oldu.


Prof. Dr. Mehmet Çalışkan, Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, Yrd. Doç. Dr. Gülten Manioğlu, Yük. Mimar Şevki Pekin, Yük. Mimar A. Erkan Şahmalı gibi mimarlık, ses yalıtımı, yangın güvenliği, ekolojik binalar ve yapı fiziği konusunda yetkin isimlerin yer aldığı ulusal jüri, 50 başvurunun gerçekleştiği ulusal aşamada projeleri değerlendirdi ve 3 proje derece almaya hak kazandı. Dereceye giren öğrenciler İzocam Genel Merkezi'nde düzenlenen törenle ödüllerini...