28 / 04 / 2024

izoder bina yalıtımı

izoder bina yalıtımı

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

Ferdi Erdoğan: Isı yalıtımsız bina tasarrufu engeller!

İZODER Başkanı Ferdi Erdoğan günümüzde daha da gelişen ısı yalıtım sistemleri ile doğalgaz faturalarında yüzde 50’ye varan tasarrufun mümkün olduğunu kaydetti...

İZODER'den deprem için su yalıtımı uyarısı! 1999 Marmara depremini hatırlattılar!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü İZODER, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 23. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, binaların depreme karşı güçlendirilmesinde sızdırmazlığın hayati önemine dikkat çekti.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

İZODER: Binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımı uygulandı!

Binalarda su yalıtımının hayati önem taşıdığını belirten İZODER Başkanı Levent Gökçe, ülke genelindeki binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımının uygulandığını dile getirdi. 

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Binalarda yalıtım ile doğal gaz faturasında tasarruf!

İzocam, artan doğalgaz fiyatları ve yaklaşan kış koşullarında faturaları düşürmek için bina yalıtımının sağlayacağı avantajlara dikkat çekiyor. İzocam Genel Müdür Yardımcısı Doruk Özcan, yalıtım ile doğalgaz faturalarının yaklaşık yüzde 60 oranında düşürülebileceğini söyledi...

Bina yalıtımında Avrupa'nın en büyükleri arasındayız!

BETEK Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, bina yalıtım malzemesi üretiminde Avrupa’nın en büyük pazarı olduğumu açıkladı. Küçükoğlu, ''Ülkemizdeki 22 milyon konutun yüzde 80’i hâlâ yalıtımsız. Gidilecek çok yol var'' dedi.

Su yalıtımı depremden koruyor!

Topraklarının yüzde 92'si deprem kuşağında olan Türkiye'de, betonarme binaların ayakta kalabilmesi için su yalıtımı yaptırılması zorunlu hale getirildi. Rutubetten uzak, sağlıklı mekanlar sağlayan su yalıtımının maliyeti ise bina maliyetinin yüzde 5'ini geçmiyor. 

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin finali İstanbul'da!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak için gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin sekizincisi İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri 15 Kasım'da Antalya’da!

İZODER, ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisini Antalya’da 15 Kasım'da gerçekleştiriyor....

İZODER yalıtım bilincini artırıyor!

İZODER, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile hayata geçirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ kapsamında, yeni çıkan yönetmelikleri tanıtıyor...

İZODER'den ısı yalıtım uyarısı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk ile İZODER Başkanı Levent Pelesen hem yalıtımcıları hem de vatandaşları yalıtım konusunda uyardı..

Su yalıtımıyla binaların kaderi değişecek!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Bugünkü topladığımız verilere göre binalarımızın ortalama ömrü 30 yıl. Bu binaları su yalıtımıyla yaparsanız bina ömürlerini 80-100 yıla taşımak mümkün olacak. Yönetmeliğin asıl katkısı bu olacak." dedi.

izoder bina yalıtımı Haberi

izoder bina yalıtımı

1993 yılında faaliyete geçen İZODER, 25’inci kuruluş yıldönümüde iki sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. ‘25. Yıl Eğitim Bursu’ ile de ihtiyacı olan öğrenciler, en önemli dönemlerinde kendilerini yalnız hissetmeyecek. 

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER’in (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) 25’inci kuruluş yıldönümünde eğitime katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirten İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Türkiye genelinde başta ısı yalıtımına ihtiyacı olan okulların yalıtımlarını yapmayı ve bu okulları, çocuklarımızın sağlıklı ve konforlu bir ortamda eğitim aldığı nitelikli bir yapı haline getirmeyi hedefledik” dedi. 


İlk etapta İZODER üyelerinin faaliyet gösterdiği bölgelerde yalıtım ihtiyacı olan okulların belirlendiğini vurgulayan Levent Pelesen, şöyle konuştu: “Bu projeye destek veren üyelerimiz Eryap Grup, Megaboard, Ravaber ve Terrawool gerekli malzemeleri karşılayarak uygulamayı üstlendiler. Gaziantep Şahinbey’de Şehit Ferhaz Gözen İlkokulu...