11 / 05 / 2024

İZOSEAL 2K

İZOSEAL 2K

Kalekim, su ile temas eden yapılarda güvenle kullanılabilen, çimento esaslı su yalıtım ve beton koruma harcı İZOSEAL 2K+ ile binaları içten (negatif) ya da dıştan (pozitif) koruma altına alıyor.

İdea 2k Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdea 2k Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İsa Kekeçoğlu ve Mehmet Gökhan Aktaş ortaklığında kuruldu.

2k Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de kuruldu.

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya tarafından kuruldu.

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Kotan tarafından kuruldu.

2k Organizasyon Temizlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Organizasyon Temizlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çiftçi ve Halis Yalçınkaya ortaklığında kuruldu. 

2k Yol Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2k Yol Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İsmail Köse tarafından kuruldu.

Kalekim, İZOSEAL ile mükemmel sonuçlar sunuyor!

Kalekim, su ile temas eden yapılarda güvenle kullanılabilen çimento esaslı kristalize su yalıtım harcı İZOSEAL ile binaları koruma altına alıyor.

2k Group İnşaat Malzemeleri Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Group İnşaat Malzemeleri Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Seyedreza Amırbyaz imzasıyla kuruldu.

İZOSEAL 2K+ ile binalarınızı koruma altına alın!

Kalekim, su ile temas eden yapılarda güvenle kullanılabilen, çimento esaslı su yalıtım ve beton koruma harcı İZOSEAL 2K+ ile binaları içten (negatif) ya da dıştan (pozitif) koruma altına alıyor.

2K Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2K Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Nuri Külahlı tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Bağdat Caddesi, Adatepe İş Merkezi'nde kuruldu.

Kalekim’den yapıları tehdit eden suya karşı kristalize ürünler!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, su ile temas eden yapılarda güvenle kullanılabilen, çimento esaslı kristalize su yalıtım harcı ‘İZOSEAL 2K’ ve ‘İZOSEAL 2K+’ ile binaları içten (negatif) ve dıştan (pozitif) koruma altına alıyor.

2K Tasarım ve İç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2K Tasarım ve İç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Kutanoğlu, Alev Kaygaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart'ta kuruldu

Kalekim’den su yalıtımında iddialı çözüm: İZOSEAL!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, su ile temas eden yapılarda güvenle kullanılabilen çimento esaslı kristalize su yalıtım harcı İZOSEAL ile binaları pozitif ve negatif yönden koruma altına alıyor.

İZOSEAL 2K Haberi

İZOSEAL 2K

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim; su basıncına karşı yüksek dayanıklılık sergileyen, tam elastik su yalıtım ve beton koruma harcı İZOSEAL 2K+ ile binalarda güçlü ve kapsamlı çözümler sunuyor. Yapıların güvenliğini tehdit eden sızıntı ve yüzey sularına karşı hem iç hem de dış cephede mükemmel dayanıma sahip İZOSEAL 2K+ ürününü tüketici ve profesyoneller için geliştiren Kalekim, yapılarda konforu azaltan su ve nem gibi olumsuz faktörleri sorun olmaktan çıkarıyor. 


İZOSEAL 2K+ ile her yapıda güvenli çözüm

Betona işleyerek su geçirimsizliği sağlayan İZOSEAL 2K+; banyo, duş, tuvalet gibi ıslak hacimli mekanlardan teras ve balkonların yanı sıra, içme suyu depolarından temel ve perde duvarlara kadar çok farklı alanlarda kullanılabiliyor. Beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine rahatlıkla uygulanabilen İZOSEAL 2K+ ayrıca tünel, havuz, asansör çukuru, salamura...