14 / 05 / 2024

İZSU Ödemiş su sorunu

İZSU Ödemiş su sorunu

Su sıkıntısı çeken çevre yerleşimlerde 2006 ile 2014 yılları arasında 246 sondaj kuyusu açarak 15 milyon liranın üzerinde yatırım yapan İZSU Genel Müdürlüğü, Bütünşehir Yasası ile sınırlarına dahil olan yeni ilçelerde de çalışmalara başladı

İZSU Ödemiş'in su sorununa kayıtsız kaldı!

Bütünşehir Yasası ile birlikte tüm ilçelerin su işlerinden sorumlu olan İZSU'nun hizmet alanındaki Ödemiş'in Bozcayaka Köyü'nde içme suyu pompaları yanınca vatandaşlar üç gün boyunca susuz kaldı.

Devlet Bahçeli'den İzmir depremi açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'deki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Ne yazık ki depremin ağır faturasını mazlumlar ödemiş, suçu günahı olmayan insanlarımızın üzerini beton bloklar örtmüş ve kapatmıştır" dedi.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

Bornova'daki altyapı çalışmaları tamamlanamıyor!

İZSU, Bornava su deposu besleme hattı için Mayıs ayında başlayan Evka-3 Metro ile 4. Sanayi Sitesi arasında başlattığı su borusu döşeme işlemlerinin 6 aydır tamamlanamaması vatandaşın tepkisini çekti.

İzmir Ödemiş'e kültür merkezi geliyor!

Ödemiş’in kültürel ve sosyal gelişimi konusunda girişimlerini sürdüren Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ile Ödemiş’teki yatırımları değerlendirdi.

İZSU'dan Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’a yatırım!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da su sıkıntısına son İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü; Kiraz, Beydağ ve Ödemiş kırsalındaki yeni yatırımlarla yaz aylarında yaşanan su sıkıntısını ortadan kaldıracak.

Halil Demir Ödemiş teleferik projesi hakkında bilgi verdi!

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Ödemiş'in önemli projelerinden olan teleferik projesi ve bölge açısından önemi hakkında bilgi verdi...

Ödemiş OSB elektrik altyapısı için ihaleye çıkacak!

Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde su, kanalizasyon, çevre düzenlemesi ve yol için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca başlatılan çalışmaların ardından elektrik alt yapısı için 3 Aralık'ta ihaleye çıkılacak.

Ödemiş Aktaş Barajı inşaatında son durum!

Ödemiş'in Bülbüller mahallesi yakınlarında inşaatı süren Aktaş Barajı'nı ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, gövde dolgusunun yüzde 85 seviyesine ulaştığını, barajda sulama sezonuyla birlikte su tutmayı hedeflediklerini açıkladı.

Ödemiş OSB 2016 sonuna kadar tamamlanacak!

Ödemiş OSB'nin yol, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemeleri için başlattığı çalışmalar devam ediyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirilen proje çerçevesinde kazı ve dolgu çalışmalarının yüzde 60'ı tamamlandı

Ödemiş'e 1.5 milyon liralık yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş ilçesinde özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısı çözmek için 7 kuyu açtı. 1.5 milyon liralık yatırımla ilçede su sıkıntısı sona ererken, ilave yeni kuyular için de çalışma başlatıldı.

İZSU'dan 9 ilçeye yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Yasası ile sınırlarına bağlanan Bergama, Dikili, Kınık, Tire, Ödemiş, Beydağ, Kiraz, Çeşme ve Karaburun’da alt yapı seferberliğine girişti. İZSU 158 kilometre uzunluğundaki su ve kanal şebekesini yenileyecek

İzmir Ödemiş OSB'de altyapı çalışmaları başladı!

İzmir’in Ödemiş ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde yol, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemeleri için bir çalışma başlatıldı.

İzmir Ödemiş OSB'de yol çalışmaları başladı!

İzmir’in Ödemiş ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi ( OSB ) ’nde yol, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemeleri için bir çalışma başlatıldı.

İZSU Ödemiş su sorunu Haberi

İZSU Ödemiş su sorunu


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş'te özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısını yeni kuyular açarak çözmek istiyor. Su sıkıntısı çeken çevre yerleşimlerde 2006 ile 2014 yılları arasında 246 sondaj kuyusu açarak 15 milyon liranın üzerinde yatırım yapan İZSU Genel Müdürlüğü, Bütünşehir Yasası ile sınırlarına dahil olan yeni ilçelerde de çalışmalara başladı. Geçtiğimiz yaz kuyulardaki yeraltı su seviyeleri düşen Ödemiş'te yaşanan su sıkıntısına çözüm bulmak için harekete geçen İZSU, ilçenin su ihtiyacını karşılamak için sekiz yeni kuyu açmaya hazırlanıyor.


Yazın sıkıntı yaşanıyor

İlçedeki mevcut kuyuların su seviyelerinin düştüğünü, kaynak suyunun da yaz aylarında tarımsal sulamada kullanıldığını belirten İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, "Geçtiğimiz yaz ayında ilçede su sıkıntısı yaşandı. Seyrekli mahallesinde açılacak yeni kuyularla ilçenin su ihtiyacını karşılayacağız. Kuyuları yaz ayına yetiştirmeyi...