18 / 05 / 2024

izsu Seferihisar su baskını

izsu Seferihisar su baskını

Seferihisar'ın kronikleşen su baskını sıkıntısı tarihe karışıyor. 4 ayrı noktada yolun altı kazılarak Karakayalar Mevkii Atalaykent, Tabur Kavşağı, Yıldız Sitesi önünde ilgili dere geçişlerinde dere ıslah ve menfez çalışmaları yapıldı.

Tunç Soyer'in Seferihisar'daki kaçak villasına suç duyurusu!

Seferihisar’daki zeytinliğine , “sıkma tesisi” için izin alıp havuzlu villa yaptıran CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında suç duyurusu yapıldı.

Seferihisar Gödence Göleti ek yatırım programında!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aliağa Kalabak Göleti ve Sulaması'nın ardından Seferihisar Gödence Göleti projesinin de ek yatırım programına alındığını söyledi.

İZSU 12 yeni kuyu açmaya hazırlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yaz aylarında su sıkıntısı çeken Ödemiş, Tire, Menderes, Menemen, Aliağa ve Seferihisar ilçelerinin bu sorununu yeni kuyular açarak çözecek.

Urla ve Seferihisar'ın su şebekeleri yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, Urla’nın Gülbahçe, Balıklıova ve Özbek mahalleri ile Seferihisar’ın Ulamış ve Düzce mahallelerinin içme suyu alt yapısını baştan sona yenileyecek. 3.6 milyon TL’lik yatırım önümüzdeki günlerde başlıyor.

İZSU son beş yılda 3,5 milyar metreküp su arıttı!

Su kaynaklarının korunması, şehre kesintisiz, sağlıklı içme suyu verilmesi için yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi IZSU Genel Müdürlüğü, arıtma tesislerinde 2000 yılından bu yana 3.5 milyar metreküp su arıttı.

İZSU 15 yılda 3.5 milyar metreküp su arıttı!

Su kaynaklarının korunması, kente kesintisiz, sağlıklı ve temiz içme suyu verilmesi için önemli yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, artıma tesislerinde 2000 yılından bu yana 3.5 milyar metreküp su arıttı.

İZSU Ödemiş'in su sorununa kayıtsız kaldı!

Bütünşehir Yasası ile birlikte tüm ilçelerin su işlerinden sorumlu olan İZSU'nun hizmet alanındaki Ödemiş'in Bozcayaka Köyü'nde içme suyu pompaları yanınca vatandaşlar üç gün boyunca susuz kaldı.

Seferihisar su kesintisi 24 Ekim 2014!

Seferihisar'da SCADA (Su Dağıtım Ağının İzlenmesi ve Kontrolü) sistemine geçiş hazırlıkları kapsamında Yeni Depo'nun iniş vanaları değiştirileceğinden 24 Ekim Cuma günü saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak

Seferihisar Sığacık’ta 220 evin çehresi değişti!

Turizmin parlayan yıldızı Seferihisar’ın sevimli mahallesi Sığacık’ın çehresi, 220 evi kapsayan yenileme ve düzenleme çalışmalarıyla değişti. Çalışmalar kapsamında elektrik ve su bağlantıları yapılırken, yollar granit küp taş döşendi.

Seferihisar'da sel tehdidi ortadan kalkıyor!

Seferihisar'ın kronikleşen su baskını sıkıntısı tarihe karışıyor. 4 ayrı noktada yolun altı kazılarak Karakayalar Mevkii Atalaykent, Tabur Kavşağı, Yıldız Sitesi önünde ilgili dere geçişlerinde dere ıslah ve menfez çalışmaları yapıldı.

Seferihisar'da 15 saatlik su kesintisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre İZSU'nun Seferihisar'daki Sığacık Su Deposu iniş hattının dere geçişi düzenleme çaışması nedeniyle yarın saat 08.00 ile 23.00 saatleri arasında Sığacık bölgesinde su kesintisi yapılacak.

İZSU'nun yaşattığı su sıkıntısına tepkiler gelmeye devam ediyor!

İZSU'nun birçok ilçede yaptığı kesintilerle vatandaşlara yaşattığı su sıkıntısına tepkiler gelmeye devam ediyor. Kesintilerle ilgili bir tepki de İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan'dan geldi.

İZSU, Foça’daki su depolarını yeniliyor!

Foça merkezinin içme suyu şebekesini yenilemek için de proje çalışmalarını sürdüren İZSU Genel Müdürlüğü, şimdi de ilçedeki su deposu, kuyu ve terfi yapılarını baştan sona yenilemek için ihale hazırlıklarına başladı

izsu Seferihisar su baskını Haberi

izsu Seferihisar su baskını


Seferihisar Belediyesi, İZSU Genel Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ortaklığıyla ilçenin kronikleşen su baskını sıkıntısı tarihe karışıyor. Yapılan çalışmalarda karayolları ekiplerinin İzmir yolu üzerinde sürdürdüğü menfez çalışmasında tamamlama aşamasına gelindi. 4 ayrı noktada yolun altı kazılarak Karakayalar Mevkii Atalaykent, Tabur Kavşağı, Yıldız Sitesi önünde ilgili dere geçişlerinde dere ıslah ve menfez çalışmaları yapıldı. Bu çalışmanın ardından İZSU ekipleri tarafından başlatılacak çalışmada derenin bahçeler arasından denize bağlanması sağlanacak.


Yeni...