04 / 05 / 2024

İZSU su kuyusu

İZSU su kuyusu

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yaz aylarında su sıkıntısı çeken Ödemiş, Tire, Menderes, Menemen, Aliağa ve Seferihisar ilçelerinin bu sorununu yeni kuyular açarak çözecek.

Zeytinlikte su kuyusu açtılar içinden çıkan şaşkına çevirdi! TPAO numune aldı: İşte o ilimiz

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir zeytin bahçesini sulamak için açılan sondaj kuyusundan akıl almaz bir şey ortaya çıktı. Köylüler gördükleri karşısında şaşkına döndü. TPAO bölgeden numune aldı. Şimdi herkes çıkacak sonucu merakla bekliyor.

El Abrar Su Kuyusu Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

El Abrar Su Kuyusu Hizmetleri Limited  Limited Şirketi Başakşehir’de 200 bin sermaye bedeli  ile Mazin    Arslan tarafından kuruldu.

Emin Grup'tan Afrika'ya anlamlı destek!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve hayırsever iş insanı A. Sefa Üstün, Bakan Soylu’nun çağrısına uyup Afrika’da açılacak 62 su kuyusu bağışladı.

Gamze Özçelik Göztepe'deki evini mi sattı?

Kurduğu yardım derneğiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Gamze Özçelik'in, Göztepe’deki evini satıp Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdığı iddia edildi. Özçelik, iddiaları yanıtladı.

Konya Ereğli'ye 7.9 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de 7.9 milyon liralık yeni su şebekesi, şebeke ıslah ve su kuyusu toplama hattı yatırımı yaptı.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

Alsancak’taki su ve kanal şebekeleri yenileniyor!

İZSU, sokakların yeniden kazılmaması için hızla harekete geçerek Alsancak’taki 30 yıllık su ve kanal şebekelerini yenilemeye başladı. İçme suyu branşmanlarının da yenilendiği çalışma 3 milyon liraya mal olacak.

Ödemiş’in su sorunu çözülüyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, su sıkıntısı çeken Ödemiş’in sorununa 8 kuyu ile çözüm buluyor. 5 kuyunun sondaj çalışması tamamlandı. Kalan 3 kuyunun da bir ay içinde açılması planlanıyor. İlçe bundan böyle yaz aylarında su sıkıntısı çekmeyecek.

Sakarya'ya 1 milyon TL'lik içmesuyu yatırımı!

Sakarya Büyükşehir içmesuyunda alternatif kaynak oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 1 Milyon TL’lik yatırımla Geyve, Pamukova, Karasu, Kocaali, Hendek, Taraklı ve Serdivan ilçelerinde toplam 14 derin su kuyusu açılıyor.

İzmir'de su kesintisi!

İZSU Genel Müdürlüğü, perşembe ve cuma günü yapılacak su kesintisiyle ilgili bilgilendirme yaptı. Konak ilçesindeki bazı mahallelerde yapılacak su kesintisiyle ilgili İZSU'dan yapılan açıklama şöyle...

İZSU'dan 5 ilçeye can suyu!

Su sıkıntısı çeken çevre yerleşimlerde 2006-2014 arasında 250’nin üzerinde sondaj kuyusu açarak 15 milyon liradan fazla yatırıma imza atan İZSU yeni ilçelerle çalışmalarına hız verdi.

İzmir Gaziemir'de 14 saatlik su kesintisi!

İzsu Gaziemir'de bulunan pompa istasyonu ile Sosyal Konutlar Su Deposu'ndaki boruları yenileyeceğinden, yarın saat 09.00 ile 23.00 arasında ilçede sular kesilecek..

İZSU 15 yılda 3.5 milyar metreküp su arıttı!

Su kaynaklarının korunması, kente kesintisiz, sağlıklı ve temiz içme suyu verilmesi için önemli yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, artıma tesislerinde 2000 yılından bu yana 3.5 milyar metreküp su arıttı.

İZSU su kuyusu Haberi

İZSU su kuyusu


Su sıkıntısı çeken çevre yerleşimlerde 2006 ile 2014 yılları arasında 250’nin üzerinde sondaj kuyusu açarak 15 milyon liradan fazla yatırıma imza atan İZSU Genel Müdürlüğü, Bütünşehir Yasası ile sınırlarına dahil olan yeni ilçelerle birlikte çalışmalarına hız verdi. 


Yaz aylarında su sıkıntısı çeken yerleşimlere çözüm bulmak için harekete geçen İZSU; Ödemiş, Tire, Menderes, Menemen, Aliağa ve Seferihisar ilçelerinde 12 yeni kuyu açmaya hazırlanıyor. Menemen’de İğnedere ve Görece mahallelerinin kullanımı için bir adet, Hasanlar ve Türkelli mahallelerinde de birer adet olmak üzere toplam 3 adet kuyu açılacak. Menderes’te Çatalca ve Yeniköy’de birer adet olmak üzere 2 kuyu açılacak. Ödemiş’in su sıkıntısını çözmek için daha önce 8 yeni kuyu açmak için çalışmalara başlayan, 2 kuyuyu devreye alan İZSU, ilçenin Kaymakçı Mahallesi’nde 2, Konaklı...