21 / 05 / 2024

İztuzu plaj işletmesi kimin

İztuzu plaj işletmesi kimin

Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesindeki dünyaca sahili İztuzu Sahili işletmesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile DOKTOB arasında imzalanan protokol ile DOKTOB’a devredildi.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'ndeki binalar için yıkım kararı önerisi!

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'ndeki binalar için yıkım kararı alınması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development'e verildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Pendorya AVM'nin işletmeci şirketinin değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı.Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development Proje Geliştirme Şirketi'ne verildi. 

Tapu Kadastro Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği'nde değişiklik!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı...

Hadise Bodrum'da işlettiği plajın parasını ödemedi!

Hadise'nin 2 yıl işletmeciliğini yaptığı Bodrum'daki plaj için ödemesi gereken 1.9 milyon TL'lik borcunu ödemediği iddia edildi..

İGA Havalimanı İşletmesi'nde Hüseyin Kadri Samsunlu dönemi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'nin İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Kadri Samsunlu oldu.

Kıbrıs Yavuz Çıkarma Plajı otel için kiralandı mı?

Kıbrıs’taki Yavuz Çıkarma Plajı için ihale konusu kapanmıyor. Plajın otel için kiralandığı iddia edildi.

İzmir Çeşme Pırlanta Plajı'na 3 ayrı tesis geliyor!

“İzmir Çeşme Pırlanta Plajı” için üç ayrı ihaleye çıktı. İzmir Çeşme Pırlanta Plajı'nın toplam üç noktasında günübirlik tesisler yapılarak,

TAV, Yanbu Havalimanı'nı geliştirip ve işletecek!

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan'ın Yanbu şehrinde bulunan havalimanının geliştirilmesi ve işletmesi için anlaştı

Ağrı Tır Parkı İşletmesi ve Sosyal Tesisi kiraya veriliyor!

Ağrı İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Tır Parkı İşletmesi ve Sosyal Tesisi 10 yıllığına kiraya verecek. Kiraya verilecek Tır Parkı İşletmesi ve Sosyal Tesisinin yıllık kira bedeli 2 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Ağaoğlu Maslak 1453’te global işbirliği!

Ağaoğlu Maslak 1453’te global bir işbirliği yapıldı. Suudi Abduljawad Holding satın aldığı bir kuleyi işletmesi için Taylandlı Dusit’le anlaştı

İztuzu plaj işletmesi kimin Haberi

İztuzu plaj işletmesi kimin

Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesindeki dünyaca sahili ve caretta caretta Deniz Kaplumbağalarının üreme alanı İztuzu Sahili işletmesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otelciler ve Turizm İşletmecileri Birliği (DOKTOB) arasında imzalanan protokol ile DOKTOB’a devredildi.


Uzun süre yöredeki çevrecilerin eylemlerine sahne olan İztuzu Plajı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından protokol ile 2015 yılının başlarında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne devredilmişti. Devir sonrası plajda bulunan büfe, şezlong ve şemsiyelerin işletilmesi işi vali Amir çiçek Başkanlığında yapılan protokol ile DOKTOB’a devredildi. Protokol törenine Vali Amir Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, DOKTOB Başkanı Yücel Okutur, Turizm İl Müdürü Veli Çelik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof....