04 / 05 / 2024

İzzet İster

İzzet İster

UPT Uluslararası Proje Taahhüt İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İzzet İster Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu.

Ster Dış Ticaret Danışmanlık İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ster Dış Ticaret Danışmanlık İnşaat Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Akbulut, Şevval Şahin ve Tacettin Elhüseyni ortaklığında kuruldu.

Mai Residence'ta aylık 1.490 TL taksiyle! Hemen tapu teslim!

İster yatırım, ister kullanım amacıyla gayrimenkul sahibi olmayı amaçlayanlar için farklı lokasyonlarda kaçırılmayacak fırsatlar sunan Evdekifirsat.com, düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Mai Residence’da ayda 1.490 TL taksitle...

Mai Residence’da ayda bin 490 TL taksit imkanı!

İster yatırım, ister kullanım amacıyla gayrimenkul sahibi olmayı amaçlayanlar için farklı lokasyonlarda kaçırılmayacak fırsatlar sunan Evdekifirsat.com, düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekledi.

İBB’den Bayrampaşa’ya 850 milyon liralık yatırım!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Stadı, Şehir Parkı Zeminaltı Otoparkı, Sağmalcılar - Kartaltepe Viyadüğü ile Aliya İzzet Begoviç Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi gerçekleştirilen törenle hizmete alındı.

Farooq Kareemy İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Farooq Kareemy İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi, İzzet Akıllı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdul Farooq Kareemy Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

A Plas Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plas Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Kahvecioğlu ve Neşet Fırat tarafından 50 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Avcılar'da kuruldu.

Simya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Simya İnşaat Anonim Şirketi, Mahmut Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mustafa Ünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ile İzzet İnce ve Mustafa Kamadan Yönetim Kurulu Üyeliğinde 200 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Talas Halil Bayraktar Camisi'nin temeli atıldı!

Talas ilçesinde İzzet Bayraktar tarafından yaptırılacak Halil Bayraktar Camisi'nin temeli atıldı. AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki törende, İzzet Bayraktar'a yaptığı hayırlar dolayısıyla teşekkür etti.

Kayseri Hacı Bayraktar Camii'nin temeli atıldı!

Kayseri’nin Talas ilçesinde hayırsever İzzet Bayraktar tarafından yaptırılan Hacı Halil Bayraktar Caminin temeli atıldı. Bayraktar, yapımı tamamlandıktan sonra faaliyete girecek caminin hayırlara vesile olmasını diledi.

Avukat Umut Metin'den daire alacaklara önemli uyarılar!

İster sıcak bir yuva, ister gelecek için bir yatırım; her ne amaçla olursa olsun birikiminizle daire sahibi olmayı hayal ederken, zarar görmemek için nelere dikkat etmeliyiz?

MG Eksen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MG Eksen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Gündüz ve Murat Gündüz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Güngören, Güven Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

İmar planlarında haksızlıklar yapılıyor!

İSTER iktidardaki partinin belediyeleri olsun ister muhalefet partilerinin ellerinde olan belediyeler olsun fark etmiyor , belediyelerin tamamında imar planlan yapılırken büyük haksızlıklara neden olan adaletsiz uygulamalar yapılmakta.

Safranbolu'ya saat kulesi görünümlü üst geçit yapılacak!

UNESCO Dünya Miras Listesi nde bulunan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yapılacak üst geçit, 3. Selim'in Sadrazamı İzzet Mehmet Paşa'nın 1797de ilçede yaptırdığı saat kulesinin görünümünde olacak.

İzzet İster Haberi

İzzet İster

UPT Uluslararası Proje Taahhüt İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İzzet İster Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. 


UPT Uluslararası Proje Taahhüt İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) 


UPT Uluslararası Proje Taahhüt İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Bıyıklı Mehmet Paşa Sokak, Yavuz Apartmanı,...