15 / 05 / 2024

 J R R  Tolkien nerede yaşıyor

 J R R  Tolkien nerede yaşıyor

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filminin oyuncuları, serilerin yazarı olan J.R.R. Tolkien'in satışa çıkarılan evini korumak için kampanya başlattı. 

Futuree Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Futuree Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed A. S. S., Madhat N. M. A. ve M. Zaıd J.R. Alashı ortaklığında kuruldu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, dünyanın önde gelen yatırımcılarıyla ABD'de görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, J.P. Morgan'ın düzenlediği Yatırımcı Semineri'nde dünyanın önde gelen yatırımcılarıyla bir araya geldi.

Ou Ya İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ou Ya İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ksı Lın ve Jıanqıng Chen ortaklığında kurulduç

Almanlardan Volkswagen'e o ülkedeki fabrikanı kapat çağrısı! İşte gerekçesi

Almanya'da çelik işçilerinin örgütlü olduğu IG Metall Sendikası Başkanı Jörg Hofmann, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ne yönelik insan hakları ihlali iddiaları nedeniyle Alman otomotiv üreticisi Volkswagen’e bölgedeki fabrikasını kapatması çağrısı yaptı.

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Japonya, Japon gayrimenkul yatırım fonları alımına devam edecek!

Japonya Merkez Bankası (BoJ), yıllık 180 milyar yen Japon gayrimenkul yatırım fonları (J-REIT) alımı yapacağını açıkladı. 

Japonya, Japon gayrimenkul yatırım fonları alımına devam edecek!

Japonya Merkez Bankası (BoJ), yıllık 180 milyar yen Japon gayrimenkul yatırım fonları (J-REIT) alımı yapacak.

Yüzüklerin Efendisi oyuncuları Tolkien'in evi için kampanya başlattı!

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filminin oyuncuları, serilerin yazarı olan J.R.R. Tolkien'in satışa çıkarılan evini korumak için kampanya başlattı. 

Adam İnternational Mühendislik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adam İnternational Mühendislik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Noureddin M.J.R taarfından kuruldu.

Japonya, Japon gayrimenkul yatırım fonları alımı yapacak!

Japonya Merkez Bankası (BoJ) yıllık 180 milyar yen Japon gayrimenkul yatırım fonları (J-REIT) alımını sürdüreceğini açıkladı...

Chistopher Lloyd California'daki rıhtım evini 2,95 milyon dolara satıyor!

Başrolünü Michael J Foxx ile oynadığı ve Dr. Emmett Brown karakteri ile bilinen Chistopher Lloyd California’da 1,5 yıl önce 2.2 milyon dolara satın aldığı küçük rıhtım evini satışa çıkardı.

Excellence Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Excellence Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Jıawang Su tarafından tarafından kuruldu.

Naaas Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Naaas Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Hassan J. Al-Jaber tarafından kuruldu. 

 J R R  Tolkien nerede yaşıyor Haberi

 J R R  Tolkien nerede yaşıyor

Fantezi dünyasının babası olarak kabul edilen yazar J.R.R. Tolkien'in Oxford’da geçirdiği yıllarda yaşadığı Orta Dünya’ya dair eserlerini kaleme aldığı evi satışa çıkarıldı.

Independent Türkçe'nin Screen Rant'de yer alan haber göre; habere göre Gandalf’ı canlandıran Sir Ian McKellen, Gimli’yi canlandıran John Rhys-Davies ve Bilbo Baggins’i canlandıran Martin Freeman, Tolkien’in en meşhur eserlerini kaleme aldığı evi satın almak ve korumak için bir araya gelerek kampanya başlattı.Kampanyanın 6 milyon dolar toplayarak evi satın alması ve uygun bir edebi merkez haline getirmesi planlanıyor. 

Hobbit evleri'ne koronavirüs...