01 / 05 / 2024

jade jagger

jade jagger

Mick Jagger'ın kızı Jade Jagger'ın mütevazi bir bölgede bulunan apartman dairesinde kiracı olarak oturduğu ortaya çıktı

Jade Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Jade Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Selin Yeşil ve Ümit Kalaycı ortaklığında kuruldu.

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kağıthane'de Metin Işık tarafından kuruldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Jade Property Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jade Property Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Can Gül ve Mehmet Faik Göksu ortaklığında kuruldu.

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Jade Mücalla Elles imzasıyla kuruldu.

Mick Jagger, sevgilisine 21 milyon TL'lik ev aldı!

İngiliz müzik grubu Rolling Stones'un solisti Mick Jagger, balerin sevgilisi Melanie Hamrick'den bebek bekliyor. Mick Jagger, Melanie'ye çocuğu için New York'ta 21 milyon liralık ev aldı.

Kuşadası'na yılın ilk kruvaziyeri geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanı'na, Norwegian Jade isimli gemi ile 2 bin 700 turist geldi. Amerika ve Avrupalı turistler Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Turistlerin bir bölümü de Kuşadası çarşılarında alışveriş yaptı.

Jade 1 Zekeriyaköy, Yeşil İnşaat tarafından yükselecek! Yeni proje!

Jade 1 Zekeriyaköy projesi, Yeşil İnşaat tarafından planlanan projeler arasında. Henüz düşünce aşamasında olan proje eğer hayata geçerse içinde villalar, müstakil bahçeli ve havuzlu konutlar bulunacak

Mick Jagger'ın kızı Jade Jagger apartman dairesinde oturuyor!

Mick Jagger'ın kızı Jade Jagger'ın mütevazi bir bölgede bulunan apartman dairesinde kiracı olarak oturduğu ortaya çıktı

Hayal Kahvesi’nin yeni adresi Atakent Arena Park AVM’de açıldı!

Atakent Arena Park AVM'de açılan Hayal Kahvesi, duvarlarını Amy Winehouse ve Mick Jagger fotoğraflarının süslediği mekan, iyi yemek ve iyi müzik arayanların adresi olacak

Mick Jagger'ın kızı Elizabeth Jagger, konut yatırımcısı çıktı: Ben tuğlaya güvenirim!

İstanbul Moda Haftası'nda (IFW) Atıl Kutoğlu defilesinde podyuma çıkan Rolling Stones'un solisti Mick Jagger'ın kızı Elizabeth Jagger, “Moda krizden çok etkilendi. Çünkü çok fazla tasarımcı artık hayatta kalamayacak.” dedi.

Yeşil GYO'dan Jade Zekeriyaköy projesini yakında satışa sunacak!

2010 yılının içinde yapımına başlanan Zekeriyaköy Jade projesi Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından inşa ediliyor

jade jagger Haberi

jade jagger

Dünyaca ünlü yıldız Mick Jagger'ın tasarımcı kızı Jade Jagger'ın Londra'da mütevazi bir bölgedeki apartman dairesinde kiracı olarak yaşadığı ortaya çıktı. Daily Mail'in haberine göre Jade Jagger yaşadığı 2 odalı eve haftalık 120 sterlin ücret ödüyor. Babasının 200 milyon sterlini aşkın servetine rağmen ev almayan Jagger mücevher tasarımı...