07 / 05 / 2024

JAFZA yetkilileri

JAFZA yetkilileri

Birleşik Arap Emirlikleri' nde ( BAE ) bulunan Jebel Ali Serbest Bölgesi ( JAFZA ) yetkilileri, Türk yatırımcılarla buluşmak için 13-17 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul'a geliyor...

Avrupa Merkez Bankası faiz kararı öncesi büyük olay çıktı! Banka yetkilileri çatıştı! Euro tam olarak böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası’nda gelecek hafta yapılacak para politikası toplantısı öncesinde banka yetkilileri arasında görüş çatışmaları çıktı. Peki euro ne kadar olacak? Euro yükselecek mi?  Euro tam olarak böyle olacak...

Böyle ahde vefa görülmedi! O devletin tüm yetkilileri maaşlarını bağışlıyor!

Böyle ahde vefa gerçekten görülmedi. Türkiye’nin bundan 20 sene önce yaptığı iyiliği unutmayan Tayvan hükümeti duygulandıran bir yardım kararı aldı. Buna göre, hükümetin tüm yetkilileri, bir aylık maaşlarını depremzedelere bağışlayacak.

Adıyaman ve Elazığ yetkilileri dönüşüm hakkında fikir alışverişinde bulundu!

Adıyaman Belediyesi ile Elazığ Belediyesi yetkilileri, kentsel dönüşüm projeleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. İki belediyenin yetkilileri bir araya gelerek fikirlerini ortaya koydular.

Hindistan'da çöken köprüyü inşa eden firmanın yetkilileri gözaltında!

Hindistan'ın doğusundaki Batı Bengal eyaletinin başkenti Kalküta'da dün çöken köprüyü inşa eden IVRCL şirketinin yetkilileri gözaltına alındı. Olayda ölenlerin sayısı 23'e, yaralananların sayısı 80'e yükseldi.

Çevre Şehircilik Bakanlığı yetkilileri Ürgüp'te!

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri Bakanlığın Ürgüp'e kazandırdığı 2 Milyon TL ödenekle Ürgüp Belediyesi tarafından yaptırılan parkı inceledi..

Mamikler İnşaat yetkilileri bir araya geldi!

Mamikler İnşaat yetkilisi Haluk Mamik ile Kocaeli Emlak'tan Eylem Büyük bir araya geldi, yapılan projelerle ilgili inşaatları gezdi, fikir alışverişinde bulundu. İnşaat yetkilileri bir araya gelip satış turu attı.

Gazprom yetkilileri doğalgaz indirimi için Türkiye'ye geliyor!

Rus enerji şirketi Gazprom’un yetkilileri, Türkiye’nin talep ettiği doğalgaz indirimini görüşmek amacıyla bugün Ankara’ya geliyor. Gazprom Export CEO’su Elena Burmistrova Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yetkilileriyle görüşecek..

Türkiye Kamu Hastaneleri yetkilileri Manavgat Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu inşaat Onarım Daire Başkanlığı yetkilileri, yüklenici firmanın TOKİ'ye devir başvurusu yaptığı Manavgat Devlet Hastanesi 100 yataklı ek bina inşaatında incelemelerde bulundu

Philips Türkiye'de fikstür çekilişine firmaların yetkilileri katıldı!

Sektör Devleri fikstür çekilişi için Philips Türkiye genel merkez binasında bir araya geldi. Yapı Ligi 2012 Şampiyonu Philips Türkiye’nin konferans salonunda gerçekleştirilen fikstür çekilişine firmaların yetkilileri katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi yetkilileri: Baca temizliğini ihmal etmeyin!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri, kış aylarında soba zehirlenmelerinin önüne, bacaların temizlemesi ile geçilebileceğine dikkat çekti. Yetkililer " Baca temizliğini ihmal etmeyin " dedi

JAFZA yetkilileri 13-17 Ekim tarihlerinde Türkiye'ye geliyor!

Birleşik Arap Emirlikleri' nde ( BAE ) bulunan Jebel Ali Serbest Bölgesi ( JAFZA ) yetkilileri, Türk yatırımcılarla buluşmak için 13-17 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul'a geliyor...

TFF yetkilileri, Tarsus Stadı'nda incelemelerde bulundu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, Tarsus Stadı'nda incelemelerde bulundu. TFF yetkilileriyle kulüp yönetimi arasında geçen görüşmelerde, maçın Tarsus Stadyumu'nda oynanıp oynanmayacağı kararının hafta içi netlik kazanacağı bildirildi.

Panora GYO Şirket Yetkilileri ve Lisanslı Personel Bilgilerini yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Şirket Yetkilileri ve Lisanslı Personel Bilgilerini yayınladı.

JAFZA yetkilileri Haberi

JAFZA yetkilileri

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) bulunan Jebel Ali Serbest Bölgesi (JAFZA) yetkilileri, Türk yatırımcılarla buluşmak için 13-17 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul'a geliyor. Aynı zamanda Orient Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve JAFZA Türkiye temsilcisi olduğunu belirten Halil İbrahim Demirhan, "Türkiye'de çok büyük geniş katılımlı bir toplantı organize edeceğiz. Büyük firmaların tümünü burada göreceğiz. O bölgeden ülkemize yatırım yapmak isteyenleri 13-17 Ekim tarihleri ülkemize davet ettik. Büyümek ve dünyaya açılmak isteyen şirketlerin merkezi burası olacak" diye konuştu. JAFZA CEO Yardımcısı Ibrahim Mohamed Al Janahi ise, Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki ekonomik ilişkileri daha da büyütmeyi hedeflediklerini belirterek, bu kapsamda JAFZA'yı Türk işadamlarına tanıtmak istediklerini belirtti. JAFZA'da şu anda 125'ten fazla ülkeden 7 bin 200 şirketin faaliyet gösterdiğini belirten Mohamed Al...