19 / 05 / 2024

Jakarta LRT raylı sistem

Jakarta LRT raylı sistem

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yapımı devam eden 'Jakarta LRT'nin yaklaşık yüzde 56'sının tamamlandığı bildirildi. Proje 2020'de açılacak...

Jakarta LRT hafif raylı sistem projesinin yüzde 56'sı tamam!

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yapımı devam eden 'Jakarta LRT'nin yaklaşık yüzde 56'sının tamamlandığı bildirildi. Proje 2020'de açılacak...

Samsun Hafif Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Hafif Raylı Sistem inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Seneye bu fuarı organize ettiğinizde şehir merkezinden trene binen vatandaşlarımız tek araçla fuara ulaşabilecek” dedi.

Samsun Gar-Tekkeköy raylı sistem hattı Ekim'de tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Gar-Tekkeköy arasına yapılacak 14 kilometrelik raylı sistemimiz için ilk ray döşememizi Allah'ın izniyle gerçekleştirdik" dedi

Antalya 2. aşama raylı sistem hattının detayları açıklandı!

Antalya'da yapımı süren ikinci aşama raylı sistem hattının bilinmeyen detayları ortaya çıktı. Projede 15 durak, 5 köprü ve 2 viyadük yer alıyor. İlk yılda saatte 7 bin yolcu taşınabilecek

Kocaeli Londra raylı sitemler ana aktarma istasyonu incelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Londra raylı sitemler ana aktarma istasyonunu ve yeni oluşan ticaret alanlarını yerinde inceledi.

Antalya'da yapılacak hafif raylı sistem hattının maliyeti açıklandı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Antalya'da yapımı devam eden 2'nci aşama hafif raylı sistem hattının kilometre birim maliyetinin 13 milyon TL olduğunu açıkladı.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda çalışmalar başladı!

Antalya Meydan-Havalimanı- EXPO Raylı Sistem Hattı Projesi’nde yüklenici firma ilk rayları Tedaş Kavşağından Havaalanı köprü güzergahına kadar olan bölümünü döşemeye başladı.

Antalya'da raylı sistem hattı 60 kilometreye ulaşacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2'nci aşama raylı sistem hattında çalışacak araçlar için 39 milyon Euro borçlanma yetkisinin görüşüldüğü mecliste, 2'nci aşama inşaatı devam ederken 3'üncü etap çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Antalya'da raylı sistem araç alımı için mecliste oylar kabul edildi!

Büyükşehir Belediye meclisinde, raylı sistem araç alımı için 39 milyon euro ve 10 milyon TL'lik borçlanma yetkisi, CHP'nin ret oyuna karşın, AK Parti ve MHP'li üyelerin oylarıyla kabul edildi

Zeynel Bey Türbesi raylı sistemle taşınacak!

Hasankeyf’te bulunan tarihi Zeynel Bey Türbesi’nin sular altında kalmaması için özel bir çözüm gündemde. Bakan Eroğlu, ilk defa uygulanacak bir raylı sistem ile türbenin kenara çekileceğini söyledi.

İstinye-İTÜ-Kağıthane Raylı Sistem Hattı ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstinye-İTÜ-Kağıthane Raylı Sistem Projesini ihaleye çıkarıyor. 8 kilometre uzunluğundaki metro hattı projesi Seyrantepe’den başlayarak Ayazağa’nın içinden geçip, İTÜ, İstinye Park AVM ve İMKB’den sonra İstinye’ye inecek.

İzmir'de raylı sistem hattı 250 kilometreye ulaşacak!

Buca ve Narlıdere metro hatlarının hazırlık süreçlerinin devam ettiğini dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2019 yılına kadar 190 km'si çalışır durumda, 250 km'ye ulaşan raylı sistem yatırımına imza atacaklarını açıkladı.

Alaaddin-Adliye Raylı Sistem Hattı açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı Alaaddin - Adliye Raylı Sistem Hattı ile 72 yeni tramvayın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.

Jakarta LRT raylı sistem Haberi

Jakarta LRT raylı sistem

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yapımı devam eden ve şehir merkezini Bogor, Depok ve Bekasi gibi banliyölerle birleştirmesi hedeflenen Hafif Raylı Sistem projesi 'Jakarta LRT'nin yaklaşık yüzde 56'sının tamamlandığı bildirildi. Projenin 2020 yılı sonlarına doğru faaliyete geçmesi planlanıyor. 

Anadolu Ajansı foto muhabirlerinden Eko Siswono Toyudho, Jakarta LRT'nin son halini fotoğrafladı. İşte o görüntüler;