02 / 05 / 2024

Jamie Dimon Bitcoin açıklaması

Jamie Dimon Bitcoin açıklaması

Bitcoin ve kripto paralarla ilgili olumsuz görüşleriyle dikkat çeken JP Morgan CEO'su Jamie Dimon, Bitcoin fiyatının gelecek 5 senede 10 katına çıkabileceğini fakat kendisinin yine de alım gerçekleştirmeyeceğini dile getirdi. 

JPMorgan CEO'sundan korkunç açıklama! Çöküş için tarih verdi

Amerika Birleşik Devleti'nde ekonomik durgunluğun başlayacağını savunan JPMorgan CEO'su Jamie Dimon, "Avrupa zaten durgunluk içinde ve muhtemelen ABD altı ila dokuz ay arasında bir tür durgunluğa girecek" ifadelerini kullandı.

Altını olanlara çok kritik son dakika uyarısı! Fırtına bulutları süper kasırgaya döndü! Kendinizi bu sona hazırlayın!

Altını olanlar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor. JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon altını olanlara çok kritik uyarılar yaptı. İşte o uyarılar...

Altın yatırımcılarına zemzem suyu gibi tavsiye! Fırtına değil kasırga geliyor

JP Morgan Chase CEO’su Jamie Dimon, altın alacak vatandaşlara zemzem suyu etkisi yaratacak bir tavsiyede bulundu. Dimon, altında önümüzdeki günlerde fırtına değil kasırga yaşanacağını söyleyerek herkesin pozisyon alması gerektiğini söyledi.

ABD'li banka devi JP Morgan'dan yatırımcılara kasırga uyarısı! 

ABD'nin büyük bankalarından JPMorgan Chase CEO'su Jamie Dimon, ekonomik görünümle ilgili konuştu ve yatırımcılara kasırga uyarısında bulundu.

Bitcoin sert satışlarla geriledi!

Uzun zamandır Bitcoin yatırımlarını elinde tutan yatırımcılar Bitcoin'lerini satmaya başladı. Kripto para borsasının en büyük oyuncusu Bitcoin bu satışların ardından 65 bin dolara geriledi. 

Bitcoin ve Ethereum yeniden düşüşte!

Altın fiyatlarının zirve yapması ile beraber Bitcoin ve Ethereum'a ilgi azaldı. Bitcoin 69 bin dolardan 62 bin dolara geriledi. 

Altın almak mı daha mantıklı, Bitcoin almak mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Atılım Murat bugünkü köşesinde altın yatırımını ve Bitcoin yatırımını karşılaştırdı. İşte Atılım Murat'ın 'Bitcoin mi, altın mı?' başlıklı yazısı...

Bitcoin rekor tazeledi!

Kripto paraların en büyük birimi olan Bitcoin yükselişine devam ediyor. Bitcoin 67 bin doları geçerek rekor tazeledi.

Bitcoin'de rekora az kaldı!

Kripto para piyasaları güç kazanmaya devam ediyor. Kripto para piyasaların atası olan Bitcoin rekor kırmaya hazırlanıyor. 

New York Belediye Başkanı Eric Adams maaşını Bitcoin olarak istiyor!

ABD'nin New York kentinin yeni belediye başkanı Eric Adams, maaşının Bitcoin olarak ödenmesini talep ediyor. 

Ünlü milyoner Zaryn Dentzel'in Bitcoin hesabı ve serveti çalındı!

38 yaşında olan Bitcoin milyoneri ve İspanyol Facebook şeklinde bilinen sosyal ağ Tuenti'nin kurucularından Zaryn Dentzel servetini çaldırdı. Zaryn Dentzel dört ya da beş kişilik bir çetenin saldırısına uğradığını açıkladı.

El Salvador Bitcoin'den kazandığı gelirle 20 okul yaptıracak!

Bitcoin'i resmi para birimi olarak kabul eden El Salvador, Bitcoin sayesinde kazandığı gelirle 20 okul inşa edeceğini açıkladı. 

JP Morgan Bitcoin'e değer biçti!

Kripto para birimin en çok yatırım alan birimi Bitcoin için biçilen adil değer belli oldu. Dev banka  JP Morgan Bitcoin'in adil fiyatının 35 bin dolar olduğunu kaydetti.

Jamie Dimon Bitcoin açıklaması Haberi

Jamie Dimon Bitcoin açıklaması

Bitcoin ve kripto paralarla ilgili olumsuz görüşleriyle dikkat çeken JP Morgan CEO'su Jamie Dimon, yine kafa karıştıran bir açıklamaya imza attı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; JP Morgan CEO'su Jamie Dimon, Hindistan medyasına önemli açıklamalarda bulundu. Jamie Dimon, "Ben gerçtekten Bitcoin'i umursamıyorum. İnsanların gereksiz yere bu konuya çok fazla zaman  harcadıklarını düşünüyorum" diye konuştu.  

Bitcoin'in bir noktada regüle edilmesi gerektiğine dikkat çeken Dimon, "Bu durumda yükseliş sınırlanabilir. Ancak bunu atlatırsa ne  olacağını bilemiyorum. Umursamıyorum. Ben Bitcoin almam. Ancak bu  kripto paranın gelecek 5 yılda 10 katın çıkmayacağı anlamına gelmiyor" açıklamasında bulundu.

Binance ve Huobi, Çinli yatırımcıları kabul etmeyecek!

Bitcoin yeniden...