30 / 04 / 2024

Jamie Dimon kripto para

Jamie Dimon kripto para

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, kripto paralara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dimon, piyasa değeriyle beraber en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e, herhangi bir varlık tarafından destek olunmadığını vurguladı.

JPMorgan CEO'sundan korkunç açıklama! Çöküş için tarih verdi

Amerika Birleşik Devleti'nde ekonomik durgunluğun başlayacağını savunan JPMorgan CEO'su Jamie Dimon, "Avrupa zaten durgunluk içinde ve muhtemelen ABD altı ila dokuz ay arasında bir tür durgunluğa girecek" ifadelerini kullandı.

Altını olanlara çok kritik son dakika uyarısı! Fırtına bulutları süper kasırgaya döndü! Kendinizi bu sona hazırlayın!

Altını olanlar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor. JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon altını olanlara çok kritik uyarılar yaptı. İşte o uyarılar...

Altın yatırımcılarına zemzem suyu gibi tavsiye! Fırtına değil kasırga geliyor

JP Morgan Chase CEO’su Jamie Dimon, altın alacak vatandaşlara zemzem suyu etkisi yaratacak bir tavsiyede bulundu. Dimon, altında önümüzdeki günlerde fırtına değil kasırga yaşanacağını söyleyerek herkesin pozisyon alması gerektiğini söyledi.

ABD'li banka devi JP Morgan'dan yatırımcılara kasırga uyarısı! 

ABD'nin büyük bankalarından JPMorgan Chase CEO'su Jamie Dimon, ekonomik görünümle ilgili konuştu ve yatırımcılara kasırga uyarısında bulundu.

JP Morgan'dan Bitcoin eleştirisi!

Kripto para borsasının en büyük birimi olan Bitcoin hızla yükselmeye devam ederken dünyanın en büyük bankası JP Morgan'ın CEO'su Jamie Dimon Bitcoin'in değersiz olduğunu yorumladı. 

Bitcoin 5 yılda 10 kat değerlenebilir!

Bitcoin ve kripto paralarla ilgili olumsuz görüşleriyle dikkat çeken JP Morgan CEO'su Jamie Dimon, Bitcoin fiyatının gelecek 5 senede 10 katına çıkabileceğini fakat kendisinin yine de alım gerçekleştirmeyeceğini dile getirdi. 

Kripto paralarda son durum ne? 

Kripto para borsası son günlerde durgun seyrini korurken Binance Coin yüzde 13 değer kazandı.

Kripto paraların geleceği ne olacak?

Ekonomistler kripto para piyasalarına ilişkin ne düşünüyor? Kripto paraların geleceği ne olacak? Kripto paralar değerlenecek mi? Tüm bu sorular yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte bu soruların yanıtları...

Kripto paralara yönelik ilginç tespit!

Merkez Bankası tarafından düzenlenen 'Kripto Varlık Raporu’na göre; ‘tek yönlü akışa sahip para’ ve ‘iki yönlü akışa sahip para’ şeklinde üç tür para düzeneği bulunduğu belirlendi.

Diyarbakır'da kripto para çetesi çökertildi!

Son zamanlarda ülke gündeminin ilk sıralarında yer alan kripto para dolandırıcılığında Diyarbakır öne çıkan şehirler arasında yer aldı. Hafta sonu kentte yapılan operasyonda vurgun yapan çete çökertildi. 

Merkez Bankası'ndan şaşırtan kripto para tespiti! 

Merkez Bankası, son dönemlerin sık sık gündeme gelen konuları arasında yer alan kripto paralarla ilgili şaşırtan tespitler yaptı.

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon'dan kripto para uyarısı!

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, kripto paralara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dimon, piyasa değeriyle beraber en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e, herhangi bir varlık tarafından destek olunmadığını vurguladı.

Kripto paralar için sermaye şartı gelecek!

Kripto paralara yönelik yasal düzenleme yolda. Yapılan çalışmalara göre; kripto para borsaların varlık çeşitlerine tanımlama gelecek. 

Jamie Dimon kripto para Haberi

Jamie Dimon kripto para

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, kripto paralara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; önceki fikirlerinin değişmediğine dikkat çeken Jamie Dimon, yatırımcıların Bitcoin’e yatırımını tercih etmemeleri gerektiğine vurgu yaptı.

27 Mayıs tarihinde ABD Mali Hizmetler Meclisince gerçekleştirilen sanal bir oturumda konuşma yapan Dimon, Bitcoin'le ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dimon, piyasa değeriyle beraber en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e, herhangi bir varlık tarafından destek olunmadığını vurgulayarak, açıklamalarının, “varlıklar tarafından desteklenen” blockchainler veya stablecoin’leri kapsamadığını, sadece kripto para birimleri için geçerli olduğuna dikkat çekti. 

Konuyla ilgili açıklamalarını, Ohio Temsilcisi Warren Davidson tarafından sorulan bir soru üzerine gerçekleştiren Dimon, görüşünün JPMorgan’ın müşterilerini yansıtmadığına da vurgu yaptı.

'PARA VE ALTIN GİBİ DEĞİL'

JPMorgan CEO’su Dimon, firmanın, Bitcoin’i 'güvenli' olarak kullanılabilir hale getirmesi gerekip...