12 / 05 / 2024

Jan Nöther

Jan Nöther

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Jan Nöther,Türkiye'de OHAL kapsamında alınan önlemlerin uzun süreceğine dair endişesinin olmadığını söyledi. Nöther, "Bu ülke yatırım yapılmasını hak ediyor. Çok sayıdaki genel veri bunu söylüyor." dedi.

Petr Jan Kalaş kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Petr Jan Kalaş kimdir? Petr Jan Kalaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Petr Jan Kalaş'ın eğitim hayatı  nasıldı?  İşte Petr Jan Kalaş'ın hayatına dair merak edilenler.

Albeaıjan Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Albeaıjan Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Waleed Y A E Albeaijan tarafından kuruldu.

Jan Pazarlama Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jan Pazarlama Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sajad Poya tarafından kuruldu.

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Şişli'de 6 milyon 457 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Özen tarafından kuruldu.

Jan Stroh yarışma için evine stüdyo kurdu!

Alman avukat Jan Stroh, ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasını en büyük hedefi haline getirdi. Yarışmaya hazırlanmak için evinin bodrumuna bir  stüdyosu kurdu. 

Jan Gehl: İstanbul kurtarılabilir!

Dünyanın en iyi şehir planlamacılarından biri olan Prof. Dr. Jan Gehl, Gazete Habertürk'ten Nalan Koçak'a konuştu. Prof. Gehl, “Bir şey yapılamaz hale gelmiş bir şehir görmedim. İstanbul kurtarılabilir. Mesele fiziksel koşullar değil, beyinler.” diye konuştu. 

Jan Olde Riekerink, Ataköy’deki evinin kirasını ödeyemedi!

Galatasaray'ın teknik direktörü Jan Olde Riekerink'ün zor durumda olduğu anlaşıldı. Ataköy’de lüks bir daireye yerleşen Riekerink, evinin kirasını ödeyemedi. Sneijder hocasının ev kirasını ödedi.

Jan Nöther: Türkiye yatırım yapılmasını hak ediyor!

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Jan Nöther,Türkiye'de OHAL kapsamında alınan önlemlerin uzun süreceğine dair endişesinin olmadığını söyledi. Nöther, "Bu ülke yatırım yapılmasını hak ediyor. Çok sayıdaki genel veri bunu söylüyor." dedi.

Simitçi Dünyası yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'da açtı!

Simitçi Dünyası yurtiçindeki 105 mağazasından sonra yurtdışındaki ilk mağazasını Hollanda'nın Utrecht şehrinde açtı. Açılış törenine Simitçi Dünyası Genel Müdürü Levent Yıldırım ve Utrecht Belediye Başkanı Jan Van Zanen katıldı.

JDW Marmaris'te Jan de Wit Oteli'ni açtı!

Ege Bölgesi'nin dizayn oteli Jan de Wit (JDW) Marmaris'te kapılarını açtı. 70 odalı otel ilk yıl yüzde 60 doluluğa ulaşmayı hedefliyor.

Roberto Jan Hilbert Panorama Koç'ta bir katı komple aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Roberto Jan Hilbert Panorama Koç projesindeki bir katı oluğu gibi satın aldı...

Jan Yapı Sistemleri İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Jan Yapı Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 1 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Yılmaz Yalçın tarafından kuruldu...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın elinde pembe şemsiye!

Slovenya Başbakanı Janez Janša'nın resmi karşılama töreni öncesi bekleyen bakanlar, bazılarına pembe şemsiye verilmesi üzerine latifeli yorumlarda bulundular

Jan Nöther Haberi

Jan Nöther

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nöther, Türk ekonomisine ilişkin, "Bu ülke yatırım yapılmasını hak ediyor. Çok sayıdaki genel veri bunu söylüyor." dedi.


Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Jan Nöther, Alman devlet radyosuna yaptığı açıklamada, Türkiye'de OHAL kapsamında alınan önlemlerin uzun süreceğine dair endişesinin olmadığını söyledi.


Uluslararası yatırımcıların Türkiye'de yatırım yapmakta çekingen davrandığını, bazı orta ölçekli yatırım planlarının bir süreliğine ertelendiğini ifade eden Nöther, buna karşın Türk ekonomisine yönelik güven algısının geri geleceğine inandığını vurguladı.


Nöther, "Bu ülke yatırım yapılmasını hak ediyor. Şu andaki siyasi ortamda bu görülmese de çok sayıdaki genel veri bunu söylüyor." diye konuştu. 


"Zor zamanlarda diyalog çok önemli"

Jan Nöther, Almanya'nın Türkiye'ye yönelik yatırımları hakkında ise "Ben zor zamanlarda diyaloğun çok önemli olduğunu...