05 / 05 / 2024

Jay Z evi

Jay Z evi

Uzun süredir Los Angeles bölgesinde ev satın almak isteyen Beyonce Knowles ve Jay Z çifti istedikleri gibi bir malikane bulamayınca yeniden kiracı oldular.

Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız!

Ülkedeki yüksek enflasyonist ortam her üründe olduğu gibi konutların değerlerinde de belirsizliğe neden olduğunu söyleyen Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan ''Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Dünyanın en yalnız evi 5 milyon TL'ye satışa çıktı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyanın en yalnız evi tanınan ve Main eyaletinde konumlanan Atlas Okyanusu ile iç içe olan ev satışa çıktı. Fiyatı ile ise dudak uçuklattı.

Ev alacaklar dikkat! 'Evim olsun' derken sanık olabilirsiniz!

Yeni ekonomik paketi ile konut kredilerinin düşmesi vatandaşları ev almaya yönlendirdi. Ancak ev almadan önce tapu kaydı ve imar durumunun incelenmesi gerekiyor. Tapuya bakmadan ipotekli hacizli ev alırsanız, evi kaybetme tehlikesi bulunuyor.

Evinizi döşerken hangi mobilyalara para harcamalısınız?

Yeni bir eve taşınmak veya yaşadığınız evi yeniden dekora ettirmek genelde pahalıya patlar. Özellikle de bir evi baştan aşağı yenilemek cebinizi oldukça zorlar. Peki evinizi döşerken hangi mobilyalara para harcamalısınız?

Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye iki katlı oyun evi hediyesi!

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın 1,5 yaşındaki kızı Stormi'nin aldığı son Noel hediyesi, gerçek boyutlarda iki katlı bir oyun evi.

Jay-Z dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi oldu!

ABD'de yayımlanan Forbes dergisi, Jay-Z'nin gayrimenkule ve birçok başka alana yaptığı yatırımlarla dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi olduğunu bildirdi.

Karim Benzema'ya hırsız şoku! Evi soyuldu!

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema hırsız şoku yaşadı. Benzema'nın evi maç sırasında soyuldu.

Emekli Mimar Aliye Aköz’ün çöp evi!

Karaman'da 3. kattaki dairede tek başına yaşayan 68 yaşındaki Emekli Mimar Aliye Aköz’ün evi çöp eve dönüştü. Aköz'ün evine giren ekipler adeta şok yaşadı.

Shakira, Miami’deki rezidansını satışa çıkardı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, Miami'de bulunan modern rezidasını satışa çıkardı. Yıldız, evi için 11 milyon 648 bin dolar istiyor.

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından kuruldu. 

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

Jay Z evi Haberi

Jay Z evi

Beyonce Knowles ve Jay Z çifti  geçtiğimiz yaz yaşadıkları malikaneyi aylığı 150 bin dolara kiralayarak bir yıllık kontrat imzaladı. Çiftin evi 7 yatak odalı, 9 banyolu, bin 486 metrekare...