08 / 05 / 2024

Jay-Z malikane

Jay-Z malikane

New York kentinde yaşayan müzisyen çift Beyonce ve Jay-Z, yaz aylarında şehirden uzaklaşmak için Suffolk kentinde 400 bin dolara malikane kiraladı

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Cristiano Ronaldo Manchester'da malikane tuttu!

Manchester United'e transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo  kent içerisinde 7 odalı malikane tuttu. 

Kylie Jenner emlak imparatoriçeliğine göz dikti!

Dünyada kendi servetini kazanan en genç milyarder Kylie Jenner, gözünü emlak imparatoriçeliğine dikti. Geçtiğimiz haftalarda 36 milyon dolara malikane alan Jenner bu defa 15 milyon dolarlık devasa bir mülk satın aldı.

Muazzez Ersoy: Bu kadar çanta almasaydım 5 tane malikane alırdım!

Sanatçı Muazzez Ersoy, "Valla bu kadar çanta ve ayakkabıya, milyon dolarlık dört-beş tane malikane alırdım. Çok masraflı bir meslek yapıyoruz. Mecburen almak zorundayız" dedi...

Jay-Z dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi oldu!

ABD'de yayımlanan Forbes dergisi, Jay-Z'nin gayrimenkule ve birçok başka alana yaptığı yatırımlarla dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi olduğunu bildirdi.

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

Jay Leno, Rhode Island'dan 13.5 milyon dolara ev aldı!

Amerikalı stand-up yıldızı Jay Leno, Rhode Island'daki New Port bölgesinden okyanus kıyısında yaklaşık 13.5 milyon dolarlık malikane aldı. 14 yatak odalı 17 banyolu evin büyüklüğü bin 500 metrekare.

Andrea Agnelli, Deniz Akalın için 21 milyon Euro'ya malikane aldı!

İtalyan iş adamı Andrea Agnelli, kızının annesi Deniz Akalın için Como Gölü manzaralı malikane aldı. Agnelli malikane için 21 milyon Euro ödedi...

Rihanna, Los Angeles'tan 6.8 milyon dolara malikane aldı!

Dünyaca ünlü star Rihanna yeni aldığı ev için kesenin ağzını açtı, ünlü yıldız, Los Angeles'tan 6.8 milyon dolara malikane satın aldı.

Beyonce ve Jay Z çifti Los Angelas'tan ev aldı!

Müzisyen çift Beyonce ve Jay Z, Los Angelas'ın Bel Air kentinden 120 milyon dolara malikane aldı. 8 odalı, 4 havuzlu ev baştan aşağı donatıldı.

Kylie Jenner, Los Angeles’tan 12 milyon dolara malikane aldı!

ABD’li reality şov yıldızı Kylie Jenner, 12 milyon dolar (36 milyon TL) değerinde bir malikane satın alarak, emlak portföyündeki evlerin sayısını dörde çıkardı.

Lily Allen, vergi borçları yüzünden evini satıyor!

Ünlü İngiliz şarkıcı Lily Allen, vergi borçları yüzünden malikanesini satışa çıkardı. İngiltere, Gloucestershire'da bulunan muhteşem malikane ikinci dereceden tarihi eser sayılıyor ve 400 yıllık bir geçmişe sahip.

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’tan 93 milyon dolarlık malikane alacak!

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’ta 93 milyon dolarlık bir malikane satın almaya hazırlanıyor.10 yatak odası ve 20 banyosu bulunan malikanede güzellik, masaj, fitness ve sinema salonları, 10 araçlık garaj, havuz, şelale, basketbol ve tenis sahaları mevcut.

Jay-Z malikane Haberi

Jay-Z malikane



ABD 'nin New York kentinde yaşayan müzisyen çift Beyonce ve Jay-Z, yaz aylarında şehirden uzaklaşmak için Suffolk kentinde bir malikane kiraladı. Çiftin 44 bin metrekarelik bir araziye kurulu olan 12 yatak odalı malikane için aylık 400 bin dolar (717 bin TL) ödedikleri öğrenildi.


19 metrelik, ısıtmalı bir havuzu da bulunan malikanede yok yok!

TENİS kortu ve basketbol sahası bulunan malikanede sauna, spor salonu, jakuzi ve masaj salonu olan bir SPA var. Ayrıca malika¬nede bir kaykay sahası ve kaya tırmanış odası da mevcut. Sanal golf odası, televizyon merkezi, si¬nema salonu gibi lükslerle dolu malikanede, Beyonce'nin kullanımı için bir ses kayıt stüdyosu bile...