25 / 07 / 2024

JCR Varyap notu

JCR Varyap notu

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating tarafından 2012 yılı içerisinde “ yatırım yapılabilir ” notu alan Varyap, yeniden değerlendirme sürecine girerek notunu yenile di...

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

JCR Eurasia Rating tarafından Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu "AA (Trk)", Kısa Vadeli Ulusal Notu "A-1+ (Trk)" olarak belirlendi.

Halk GYO ve JCR Avrasya arasında kredi sözleşmesi imzalandı!

Halk GYO'nun adına kredi derecelendirme notu alınması amacıyla şirket ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasında bir yıl süreyle geçerli olmak üzere sözleşme imzalandı. 

JCR Eurasia Rating, Şeker Finansal Kiralama'nın kredi notunu düşürdü!

JCR Eurasia Rating, Şeker Finansal Kiralama'nın Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu ‘BBB (Trk), Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise ‘A-3 (Trk)' olarak aşağı yönlü revize etti, Uzun Vadeli Ulusal Notuna ilişkin görünümünü ‘Stabil' olarak belirledi.

Vakıf Finansal Kiralama'nın yatırım yapılabilir notu A- oldu!

JCR Eurasia Rating,Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin yatırım yapılabilir kategorisindeki Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A- (Trk)', Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise 'A-1 (Trk)' olarak teyit edildi.

JCR, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin kredi notunu yükseltti!

JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı’nın ve yenilenebilir enerji alanında yatırımlarını sürdüren Sur Enerji’nin Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu A-’ye yükseltti...

Ata GYO'nun kredi notu güncellendi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Uzun Vadeli Ulusal Notu ile Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para Notu JCR Eurasia Rating, tarafından güncellendi.

Taşyapı İnşaat'a yatırım yapılabilir notu!

Taşyapı İnşaat, JCR Eurasia Rating'den 'yatırım yapılabilir' notu aldı. JCR, firmanın uzun vadeli ulusal notunu 'BBB-' olarak açıklarken, görünümünü ise 'durağan' olarak belirledi.

Taşyapı yatırım yapılabilir notu aldı!

TAŞYAPI, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR’dan ‘yatırım yapılabilir’ notu aldı.

İntegral Menkul Değerler’e ‘yatırım yapılabilir’ notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating, İntegral Menkul Değerleri yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirerek İntegral Menkul Değerler’e ‘yatırım yapılabilir’ notu verdi.

JCR Eurasia Rating'den Teknik Yapı’ya geçer not!

JCR Eurasia Rating, Teknik Yapı’yı ve ‘Planlanan Tahvil İhracının Nakit Akımları’nı yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu BBB (Trk)/ Stabil olarak belirledi.

İnanlar’ın performansı yükselen kredi notu ile tescillendi!

Dünyanın en prestijli kredi derecelendirme kuruluşlarından JCR Eurasia Rating, ülkemiz ve dünya piyasaları için zorlu geçen 2015 yılında, İnanlar’ın gösterdiği başarılı performansı, yükselttiği kredi notu ile tescil etti.

JCR Eurasia Rating, Ata GYO'nun kredi notunu açıkladı!

JCR Eurasia Rating, Ata GYO'yu değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu ve görünümünü "BBB-(Trk) / Pozitif" olarak, Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Notu'nu "BB+" ve görünümlerini ise "Stabil" olarak açıkladı.

JCR Varyap notu Haberi

JCR Varyap notu

JCR, Varyap’ın Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu ‘BBB-(Trk)’ görünümünü ise ‘Stabil’ (yatırım yapılabilir) olarak teyit etti.


Kurumsallaşmada ve şeffaflıkta son yıllarda  önemli adımlar atan Varyap, uluslararası derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 2012 yılında aldığı “yatırım yapılabilir” notunu yeniledi. Varyap’ı yatırım yapılabilir seviyede değerlendiren JCR,  Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu ‘BBB-(Trk)’ görünümünü ise ‘Stabil’ yani yatırım yapılabilir olarak belirledi. JCR, şirketin Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para ve Yerel Para Notlarını ise ‘BB+’ olarak...