05 / 05 / 2024

JCR yatırım yapabilir notu pakpen

JCR yatırım yapabilir notu pakpen

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen'e, Derecelendirme Kuruluşu JCR'dan 'yatırım yapılabilir* notu getirdi.

Vakıf Finansal Kiralama'nın yatırım yapılabilir notu A- oldu!

JCR Eurasia Rating,Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin yatırım yapılabilir kategorisindeki Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A- (Trk)', Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise 'A-1 (Trk)' olarak teyit edildi.

Sur Yapı ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde!

Dünyanın en önemli kredi derecelendirme kuruluşları arasında yer alan JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde olduğunu duyurdu.

Parası olan herkes arsa yatırımı yapabilir mi?

İnşaat ve emlak piyasasında yatırımın konumu ve zamanlaması büyük önem taşımaktadır. İzciler Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Aslan, bu konuya ilişkin önemli bir yazı kaleme aldı ve arsa yatırımının püf noktalarını dile getirdi...

Ağaoğlu'na "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Şu 5 neden sizi yatırım sahibi yapabilir mi?

Nef'in uzun zamandır beklenen ticari üniteleri satışa çıkıyor. Açık artırma müzayedesi 21 Aralık 2017'de yapılacak. Peki Şu 5 neden sizi yatırım sahibi yapabilir mi?

Taşyapı İnşaat'a yatırım yapılabilir notu!

Taşyapı İnşaat, JCR Eurasia Rating'den 'yatırım yapılabilir' notu aldı. JCR, firmanın uzun vadeli ulusal notunu 'BBB-' olarak açıklarken, görünümünü ise 'durağan' olarak belirledi.

Taşyapı yatırım yapılabilir notu aldı!

TAŞYAPI, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR’dan ‘yatırım yapılabilir’ notu aldı.

Türkiye hala yatırım yapılabilir ülke konumunda!

JCR Eurasia Başkanı Orhan Ökmen, "Moody's'in not indirim kararından sonra Türkiye'nin yatırım yapılabilir ülke konumunu kaybettiği şeklindeki değerlendirmeler doğru değildir. Türkiye hala yatırım yapılabilir ülke konumundadır." dedi

İntegral Menkul Değerler’e ‘yatırım yapılabilir’ notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating, İntegral Menkul Değerleri yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirerek İntegral Menkul Değerler’e ‘yatırım yapılabilir’ notu verdi.

Çinliler yurtdışında gayrimenkul yatırımı yapmaya yöneltiliyor!

Çin ekonomisindeki dalgalanma Çinli zenginleri yurtdışında gayrimenkul yatırımı yapmaya yöneltiyor. Bu fırsatın değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, 'Gayrimenkul üreticileri Çinli zenginlere satış yapabilir' mesajı verdi

JCR'dan Akdeniz İnşaat'a yatırım yapılabilir notu!

JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz İnşaat A.Ş.’yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notunu “A- (Trk)/Stabil) olarak belirledi.

JCR Akdeniz İnşaat firmasına yatırım yapılabilir notu verdi!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi.

JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na yatırım yapılabilir notu verdi!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi.

JCR yatırım yapabilir notu pakpen Haberi

JCR yatırım yapabilir notu pakpen

Derecelendirme Kuruluşu JCR Eurasia Rating; uzun faaliyet geçmişi, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyümeyi dikkate alarak Pakpen'e 'yatırım yapılabilir" notu verdi. 

Pakpejı A.Ş Mali İşler ve Finans Müdürü Güner Özkan, "Şeffaf yönetim ilkeleri gereğince bağımsız denetim kuruluşlarınca denetlenen şirketimizin aldığı bu sonuçtan çok memnunuz. 

Ürün gamımızı artırmak, inovatif ürünlere yönelmekle ve yaptığımız yatırımlarla ne kadar doğru adımlar attığımızı JCR'nin bu raporuyla bir kez daha gördük" dedi. JCR Eurasia Rating, "Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemenlan San. ve Tic. A.Ş.'nin konsolide yapısını" ve "Planlanan Tahvil İhracının Nakit Akımları"nı yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirerek, Uzun fedeli Ulusal Notu'nu 'BBB- (Trk) Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu 'A-3 (Trk)', tüm notlara ilişkin görünümünü ise 'Stabil' olarak...