03 / 05 / 2024

Jeneratör konutta öncelikli tercih oldu

Jeneratör konutta öncelikli tercih oldu

Elektriğe duyulan ihtiyaç gayrimenkul sektöründe de belirleyici rol oynuyor. Özellikle son yıllarda ev alırken ya da kiralarken jeneratörü olan binaların daha fazla tercih edildiği gözleniyor.

İstanbul'da temel gıdaya yüzde 25 indirim geldi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olacak şekilde ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e ulaşan indirim yapacaklarını müjdeledi.

Lüks ve performansı hedefleyen BMW 5'e zam geldi mi? İşte Nisan ayı fiyat listesi

BMW 5 Serisi, birçok önemli özelliğiyle tanınır, ancak en büyük özelliği performansı ve sürüş dinamikleridir. BMW, 5 Serisi'nde sürüş deneyimini öncelikli hale getirerek aracın yol tutuşunu, yönetim kabiliyetini, optimize etti. Bu nedenle, 5 Serisi, sürüş keyfi için tasarlanmış bir otomobildir.

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Metrekaresi 3900 lira! İşte ilçe ilçe konut fiyatları

TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre sıfır konutta üç büyük şehirde en uygun fiyat Ankara'da 3 bin 900 liradan başlayan konutlardaki metrekare fiyatı 50 bin lirayı görüyor. İstanbul'da 12 bin lira ile 45 bin lira arasında değişen konut fiyatları İzmir’de ise ilçesine göre 6

Faizlerin düşmesi konuta talebi artırdı!

Geçen hafta gerçekleştirilen faiz indirimi sonrası kamu bankaları sıfır konutta faizleri indirdi. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sıfır konutta faiz indiriminin tüm detayları!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı sonrasında kamu bankaları da kredi faiz oranlarında indirim yapıyor. Sıfır konutlar için kredi faiz oranları 1 milyon TL tutarı için yüzde 1.20'ye inecek. 

Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Genç ve kadın istihdamında önemli destek kararı!

Cumhurbaşkanı kararı ile genç kadın ve kadın istihdam eden şirketlerin istihdam desteğinden yararlanma süresi uzatıldı. Veri merkezi yatırımları öncelikli yatırımlara dahil edilirken, çevre yatırımlarının kapsamı da genişletildi.

Jeneratör konutta öncelikli tercih oldu Haberi

Jeneratör konutta öncelikli tercih oldu

Elektriğe duyulan ihtiyaç gayrimenkul sektöründe de belirleyici rol oynuyor. Özellikle son yıllarda ev alırken ya da kiralarken jeneratörü olan binalar daha fazla tercih ediliyor. 


Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, "Günümüzde jeneratörler inşaat sektörünün vazgeçilmez öğelerinden biri haline geldi. İnsanlar artık ev alırken ya da kiralarken diğer detaylara olduğu kadar jeneratörünün olup olmadığına da bakıyorlar. Jeneratörler konut projelerinin olmazsa olmazı" dedi. 


Yeni...