08 / 05 / 2024

jeneratör satışları

jeneratör satışları

Kış aylarında soğuk hava ve şiddetli rüzgâr nedeniyle Türkiye’nin birçok bölgesinde yaşanan elektrik kesintileri artıyor. Jeneratöre en çok ihtiyaç duyulan kış dönemlerinde portatif jeneratör satışları da yüzde 100 oranında artış gösterebiliyor.

Hangi yatırımcılar konutunu satıyor?

Milyonlarca konu sahibi çeşitli sebeplerden dolayı konutlarını satılığa çıkarıyor. Peki hangi yatırımcılar konutunu satıyor? Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci kimlerin konut sattığını 3 maddede açıkladı. 

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

'Ev ve araba satılıp borsaya girilmez' diyen borsa uzmanı yatırımcıları uyardı! 

Borsa, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Yatırım tercihini borsadan yana kullanmak isteyen yatırımcılara ise uzmanlardan uyarılar gelmeye devam ediyor. Bunlardan da biri de 'ev ve araba satılıp borsaya girilmez' uyarısı oldu...

İkinci el konut fiyatları 1.5-2 milyon TL'ye geriledi! Satışlar yükseldi ama sektör durgun!

TÜİK tarafından açıklanan verilerine göre konut satışları şubatta yüzde 17 artarak canlılığa işaret etti ancak sektör temsilcileri piyasada durgunluk olduğunu belirtti. İşte o açıklamalar...

Yabancıya konut satışlarında frene basıldı! Yabancı yatırımcılar Türkiye'den uzaklaşıyor

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre 2023 yıl raporuna göre yabancıların yatırımları yıllık bazda yüzde 48 azaldı. Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı ve Yüksek Mimar Emrullah Yedikardeş, bir zamanlar piyasayı diri tutan yabancı satışlarında frene basıldığını belirtti.

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

İki ilde 5 iş yeri satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bilecik ve Ordu'da yer alan 5 adet iş yeri satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanları...

Belediyeden iki şehirde satılık 2 arsa ve 1 arazi! Yatırımcılar dikkat!

Belediye iki ilde yer alan 2 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanları...

Konut satışındaki artış bu tarihten itibaren başlıyor! Yatırımcıların gözdesi yine konut olacak!

Son zamanlarda düşüşe geçen konut satışları için Gayrimenkul yatırım uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı tarih vererek, yatırımcıların gözde yatırım aracının yine konut olacağını açıkladı.

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

jeneratör satışları Haberi

jeneratör satışları

Kış aylarında soğuk hava ve şiddetli rüzgâr nedeniyle Türkiye’nin birçok bölgesinde yaşanan elektrik kesintileri artıyor. Hayatı durma noktasına getiren elektrik kesintileri ile birlikte elektrikli eşyalar bozuluyor, doğalgaz kombileri çalışmıyor ve iş yerleri kredi kartı kullanamadığı için maddi kayıplar yaşıyor. Jeneratöre en çok ihtiyaç duyulan kış dönemlerinde portatif jeneratör satışları da yüzde 100 oranında artış gösterebiliyor.  


Kar yağışı yaşanan elektrik kesintilerini de  beraberinde getiriyor. Isınmadan aydınlatmaya kadar hayatımızın pek çok alanında etkili olan elektriğin kesilmesi büyük kayıplara neden oluyor. Hizmet veren kuruluşların ve kişilerin yaşanan kesintilerden olumsuz etkilenmemesi için ise kullanılan jeneratörler büyük önem taşıyor. Elektrik kesintisinden zarara uğramadan çıkmak için enerji ihtiyacına uygun ve bakımı düzenli olarak yapılan jeneratörleri tercih etmek gerekiyor.


Dünyanın ilk beş jeneratör üreticisi unvanına sahip Aksa...