02 / 05 / 2024

Jennifer Lopezin yeni evi

Jennifer Lopezin yeni evi

Jennifer Lopez 22 milyon dolara yeni bir ev aldı. Manhattan'ın en eski apartmanlarından birindeki çatı katı, 4 yatak odası, 6 banyo ve 4 terastan oluşuyor...

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Jennifer Lopez Kaliforniya'dan 1 milyon 370 bin dolara ev aldı!

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

İstanbul Yeni Havalimanı tüm dünyada heyecan yarattı!

ABD-Türkiye İş Konseyi İcra Direktörü Jennifer Miel, İstanbul Yeni Havalimanı’nın sadece ABD’de değil tüm dünyada heyecan yarattığını söyledi. Jennifer Miel, "DHMİ’nin KÖİ deneyiminden yararlanmak istiyoruz" dedi.

Jennifer Lopez, Bell Air'den 28 milyon dolara malikane aldı!

Jennifer Lopez artık yeni bir malikane sahibi oldu. Güzel oyuncu; birçok meslektaşının gözde mekanı olan Bell Air'de özellikleriyle dudak uçuklatan bir malikane satın aldı. Lopez yeni mülkü için 28 milyon dolar ödedi.

İşte Jennifer Lopez'in Los Angeles'teki malikanesi!

46 yaşındaki ABD'li sanatçı Jennifer Lopez, Marc Anthony ile evliyken yaşadığı Los Angeles'teki malikaneyi satmaya karar verdi. İçinde sinema salonu bile bulunan malikane, 12.5 milyon dolara (yaklaşık 36 milyon TL) yeni sahibini bekliyor.

Jennifer Garner-Ben Affleck'ın Los Angeles'taki evleri 45 milyon dolara satışta!

10 yıllık evliliklerini sonlandırmak üzere olan Jennifer Garner-Ben Affleck cephesinde yeni gelişme yaşandı. Son dönemde sık sık birlikte görüntülenmeleri nedeniyle barışacakları iddia edilen ünlü çiftin, evlerini satışa çıkardığı öğrenildi.

Jennifer Lopez Hidden Hills'teki malikanesini satıyor!

Jennifer Lopez; Kim Kardashian-Kanye West çiftinin Hidden Hills'ten yeni bir malikane satın almasından birkaç ay sonra, aynı semtteki süper lüks evini satışa çıkardı..

Jennifer Lawrence, Los Angeles'tan 8.2 milyon dolara ev aldı!

İngiliz müzisyen Chris Martin ile ilişkisiyle gündemde olan Jennifer Lawrence, sinemadan kazandığını gayrimenkule yatırıyor.24 yaşındaki oyuncu 8.2 milyon dolar değerinde yeni bir ev aldı...

İşte Jennifer Lopez'in yeni evi!

Jennifer Lopez 22 milyon dolara yeni bir ev aldı. Manhattan'ın en eski apartmanlarından birindeki çatı katı, 4 yatak odası, 6 banyo ve 4 terastan oluşuyor...

Jennifer Aniston'un 21 milyon dolarlık yeni malikanesi!

Jennifer Aniston, Los Angeles'ın Bel Air semtinde yaklaşık değeri 24 milyon 900 bin dolar olan evi, sıkı bir pazarlıktan sonra 21 milyon dolara satın aldı

Cratos Premium Otel, Hiltonla işletmecilik için görüşüyor!

Ünlü star Jennifer Lopezin Rumların baskısından korkarak açılışına katılmaktan son anda vazgeçtiği KKTCdeki Cratos Premium otel, Hiltonla işletmecilik için görüşme yapıyor

Jennifer Lopezin yeni evi Haberi

Jennifer Lopezin yeni evi

ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez 22 milyon dolara yeni bir ev satın aldı. Manhattan'ın en eski apartmanlarından birinde bulunan çatı katı, 4 yatak odası, 6 banyo ve hepsi Manhattan Square Park manzaralı 4 terastan oluşuyor.


Apartmanda sadece 4 daire yer alıyor ve hepsinin özel bir kapı görevlisi var.


Apartmanda ayrıca özel bir fitness salonu ve kodla çalışan bir asansör de bulunuyor.


Jennifer Lopez bundan böyle bu evde yaşayacak. Komşuları arasında Bill Clinton'ın kızı Chelsea Clinton da var.


Şarkıcı geçtiğimiz aylarda yeni bir ev arayışına girmiş ve yalnızca ünlülere hizmet veren emlakçılarla bağlantıya geçmişti.