28 / 04 / 2024

Jessica Alba

Jessica Alba

Hollywood yıldızları ve ünlü mankenler, Türk hamamında yıkanmak için sıraya girdi. Ünlü isimlerin oturduğu New York'taki tarihi Walker Tower binasındaki banyolar, Türk hamamı şeklinde yapıldı...

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 160 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Büber ve Mücahit Fatih Albayrak ortaklığında kuruldu.

Alba Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Demir tarafından kuruldu.

Alba Mekatronik Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Mekatronik Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Meryem Albayrak tarafından kuruldu.

Anneler Günü'ne özel Altınbaş'tan özel hediye ve takılarda yüzde 39'a varan indirim! 

Anneler Günü'ne özel hediye ve takılar Albaş'ta yüzde 39'a varan indirimlerle satışta. Anneler Günü için hediye fikri arayanlar Altınbaş'ı yakından takip ediyor. Eşsiz takılar ve değerli taşların yer aldığı koleksiyon Altınbaş resmi sitesinde ve mağazalarda satışa sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te Adnan Albayrak tarafından kuruldu.

Albaşer Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albaşer Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al Hallak tarafından kuruldu.

Alba Gy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Gy İnşaat Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Enver  Albayrak ve Birsen Baraz tarafından kuruldu.

Justin Timberlake ve Jessica Biel Los Angeles'taki evlerini satıyor!

Mutlu bir evlilikleri olan şarkıcı Justin Timberlake ile oyuncu Jessica Biel, küçük bir kasabada yaşama kararı almalarından sonra Los Angeles'ta bulunan malikanelerini satmaya karar verdi. Çift, ev için 35 milyon dolar istiyor. 

Alba Dinamik İnşaat Mekanik Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Dinamik İnşaat Mekanik Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Alkan tarafından kuruldu.

Alb Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alb Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Albaş tarafından kuruldu.

Alba Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Baylan ve Sevinç Arzu  Oflezer ortaklığında kuruldu. 

California yangını Jessica Simpson'ın evini teğet geçti!

ABD'nin California bölgesinde başlayan yangınlar 79 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. California’yı yakan ateşler, Hollywood starı Jessica Simpson’ın malikanesini teğet geçti.

Alba Proje Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Proje Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet İsmail Yalçın tarafından 3 milyon 550 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Jessica Alba Haberi

Jessica Alba


Dünyaca ünlü isimlerin ve sosyetenin banyoları, Türk tasarımcı Şafak Çak'a emanet. Jennifer Lopez'den Paris Hilton'a, Kelly Rowland'dan Jay-Z'ye, Jessica Alba'ya dünyaca ünlü birçok starın evinde imzası olan Çak'a, sipariş yağıyor. Şafak Çak'ın Sting için tasarladığı Türk hamamı büyük beğeni toplayınca, ünlü isimler sıraya girdi. Çak, Sting'in de evinin olduğu New York'taki Walker Tower binasındaki toplam 50 dairenin banyolarını yapmak için kolları sıvadı. Türkiye'den götürülen mermerlerle tasarlanan banyolarda, Cameron Diaz, Naomi Campbell, Gisele Bündchen ve eşi Tom Brady gibi dünyaca ünlü starlar yıkanacak. 110 dairenin bulunduğu tarihi binanın girişinin de tasarımını yapan Çak, bazı dairelerin mutfaklarını, salonlarını ve teraslarını da dizayn ediyor.


Lavabolar Afyon'dan


Türkiye'den götürülen mermerlerle yapılan dairelerin her birinde 3-4 tane banyo olduğunu söyleyen Şafak Çak, ay sonunda banyoları teslim...