29 / 04 / 2024

JLL Türkiye avi alkaş

JLL Türkiye avi alkaş

JLL Türkiye’nin Ülke Başkanı Avi Alkaş'ın genç yaşta vefat eden oğlu Alp Alkaş anısına, oluşturulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi’nin düzenlediği etkinlik için sektörün önde gelen isimleri 18 Mart Çarşamba günü biraraya geliyor.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, JLL Türkiye’yi tercih etti!

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Türkiye Cumhuriyeti’nden gelen davet üzerine Bölgesel Merkezi’ni ülkemize taşıdı. Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, JLL Türkiye’yi tercih etti. Avi Alkaş konu ile ilgili açıklama yaptı.

Avi Alkaş: Cirosu 3 misli artan kiracının kira vermemesi haksızlık!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, 11 Mayıs'ta kademeli olarak açılan AVM'lerdeki kira sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. Alkaş, "Hak edene çalışana daha fazla destek olarak dengeyi bulacağız. Cirosu 3 misli artan bir kiracının kira vermemesi haksızlık" dedi...

Avi Alkaş: AVM'lerin açılışı için ekstra maliyet gerekli!

AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması devam ederken, JLL Türkiye kurucu Başkanı Avi Alkaş, AVM'lerin açılmasına ilişkin bir açıklamada bulundu...

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

Avi Alkaş, JLL’den ayrılıyor mu?

Alkaş ile ilgili çok önemli iddialar gelmeye başladı. İddialar oldukça ilginç. Para Dergisi'ne gelen bilgilere göre Alkaş, bu yılsonu itibariyle JLL Türkiye’nin yönetiminden ayrılıyormuş. Peki Avi Alkaş gerçekten JLL'den ayrılıyor mu?

Ortaç Özortaç, JLL Türkiye AVM Kiralama Direktörü oldu!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

Gurbetçiler için Türkiye'de gayrimenkule yatırım zamanı!

Gayrimenkul alanında hizmet veren JLL'nin Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, sektördeki bu sürecin yurt dışındaki Türkler açısından fırsat olduğunu söyledi.

JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu!

80 ülkede yaklaşık, 300 kurumsal ofisiyle hizmet  veren JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu…

Türkiye'deki birçok AVM’nin anahtarı bankalara geçebilir!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş yaptığı açıklamada, "Yabancı yatırımcı belirsizlik ve istikrarsızlık nedeniyle şu anda Türkiye’den uzak duruyor. 2019 daha zor ve sıkıntılı geçecek" dedi.

Türkiye genelinde AVM sayısı iki yıl sonra 450 olacak!

JLL Türkiye’nin ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü-2018 3. Çeyrek’ raporuna göre iki yıl sonra Türkiye genelindeki AVM sayısının 450 olacağı öngörülüyor.

Avi Alkaş, AVM ve perakendeci arasındaki kira tartışmasını anlattı!

JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, döviz kurlarındaki artışı takiben perakendecinin AVM yatırımcısından ‘babalık’ beklediğini ancak yatırımcının da aynı baba şefkatini bankalardan bulamadığını söyledi..

MIPIM Fuarı Türkiye'ye geliyor!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi alkaş, "2 sene gecikmeli de olsa MIPIM Türkiye'nin geleceğini müjdelemek istiyoruz. Tohumlar RE360'ta atılacak" dedi...

Çinliler Türkiye'de yatırım için uygun proje arayışında!

Çinlilerin Türkiye’de yatırım için uygun proje arayışında olduğunu dile getiren JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Ander, “İçinde AVM, otel, ofis olan gayrimenkul projeleriyle yakından ilgileniyorlar” diye açıklamada bulundu.

Üç dünya markası Türkiye’de yer bakıyor!

Üç dünya devi Türkiye’de yer bakıyor. JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ander, Uniqlo, New Yorker ve Selfridges markalarının Türkiye’de uygun yer baktığını söyledi.

JLL Türkiye avi alkaş Haberi

JLL Türkiye avi alkaş

Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi danışmanlığında uzman olan JLL Türkiye’nin Ülke Başkanı Avi Alkaş'ın genç yaşta vefat eden oğlu Alp Alkaş anısına, Alkaş ailesi ve Özyeğin Üniversitesi ile birlikte oluşturulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi’nin düzenlediği etkinlik için sektörün önde gelen isimleri 18 Mart Çarşamba günü biraraya geliyor.


JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, Hüsnü M. Özyeğin Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Tema Holding/LC Waikiki ve Küçükler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük ve Emaar Türkiye Pazarlama ve Satış Direktörü Ümit Türüdü Şen’in katılımıyla gerçekleşecek buluşmada, gayrimenkul sektörünün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenecek sempozyum ve eğitim programları hakkında bilgi verilecek.


Etkinlik Asya Pasifik Gayrimenkul Araştırma Sempozyumu da dahil olmak üzere Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul...