29 / 04 / 2024

JLL Türkiye programı

JLL Türkiye programı

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Türkiye Cumhuriyeti’nden gelen davet üzerine Bölgesel Merkezi’ni ülkemize taşıdı. Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, JLL Türkiye’yi tercih etti. Avi Alkaş konu ile ilgili açıklama yaptı.

Bakan Göktaş açıkladı! Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarı ile hesaplara yatıracaklarını kaydetti. Konu ile ilgili yapılan açıklama ve haberin detayları...

Dünyaca ünlü yatırım gurusu Mobius’tan Türkiye ekonomisi için çarpıcı sözler!

Yatırım alanında dünyanın en ünlü isimlerinden ABD’li Mark Mobius, Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketlerinin ardından bir açıklama yaptı. CNBC televizyonundaki deprem özel programına katılın ünlü yatırım gurusu, Türkiye ekonomisi hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

Türkiye'de yılda ortalama 890 bin kişinin istihdamı hedefleniyor !

Türkiye'de istihdamın yeni Orta Vadeli Program (OVP) döneminde yıllık ortalama 890 bin kişi artırılması ayrıca nitelikli iş gücü için ise dijital dönüşüm ve salgın sürecinin ortaya çıkardığı ihtiyaçlara göre çeşitli düzenlemeler yapılması planlanıyor. İşte detaylar…

Ekonomide yeni yol haritası açıklandı… Türkiye’yi neler bekliyor? Tek haneli enflasyon hedefi ve daha fazlası…

Türkiye ekonomisinin 2023-2025 dönemine adına yeni yol haritası niteliği taşıyan Orta Vadeli Program (OVP) Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Türkiye Aile Destek Programı'nda son dakika! Milyonlarca liralık ödeme hesaplara yattı! Şimdi bakın!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde toplam olarak 427,9 milyon lira ödeme yapıldığı belirtildi. İşte o ödemelerle ilgili tüm ayrıntılar...

Türkiye Aile Destek Programı'nda son dakika müjdesi! 427,9 milyon lira ödeme yapıldı! Hemen bakın!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Türkiye Aile Destek Programı kapsamında toplamda 427,9 milyon Türk Lirası ödeme yapıldığı aktarıldı. İşte detaylar...

Destek miktarı iki katına çıkarıldı! Türkiye'nin 81 ilinde başvuranların hesabına geri ödemesiz 50 bin lira yatırılacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında yürütülen Kız Kardeşim Projesi kapsamındaki üçüncü hibe programına başvurular başladı.

Türkiye'nin yapı stoku ne durumda?

Kalebodur tarafından düzenlenen "Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" programına katılan mimar Murat şahin, Türkiye'nin yapı stokunun vasat olduğunu dile getirdi. 

Türkiye İMSAD, Yeşil Mutabakat’a hazırlık için özel eğitim programı başlattı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türkiye İMSAD, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yeşil Mutabakat’a hazırlık amaçlı olarak üyelerine özel eğitim programı için düğmeye bastı.

Türkiye İMSAD Yeni Girişimciler İçin Erasmus Programı'nda aracı kurum oldu!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ‘Yeni Girişimciler İçin Erasmus’ programında aracı kurum olan Türkiye İMSAD, yurt dışında bilgi ve tecrübe kazanmak isteyen yeni girişimcilere destek olmak için düğmeye bastı.

Türkiye’de bina stoku, sanayi binaları hariç 9.4 milyona ulaştı!

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı TurSEFF Projesi’nin Direktörü Dr. Murat Sarıoğlu, Türkiye’de bugünkü bina stoku sanayi binaları hariç 9.4 milyon binaya ulaştığını söyledi.

Emlak Avcıları Türkiye programı geliyor!

TLC’nin ilgi gören programlarının başında gelen Emlak Avcıları programı Türkiye'ye geliyor...

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

JLL Türkiye programı Haberi

JLL Türkiye programı

UNDP’nin ve devletin tercihi, JLL Türkiye’nin mal sahibi temsilciliğini yürüttüğü Key Plaza oldu. Ağustos ayında imzalanan kiralama anlaşması 2020 yılına kadar geçerli olacak.   


Ofis kiralama anlaşması ile birlikte, UNDP’nin bölgesel programlarını sürdürmekle sorumlu UNDP Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Bölgesel Merkezi, Slovakya’nın Bratislava kentinden İstanbul’a taşındı. Aynı zamanda, UN Women gibi Birleşmiş Milletler kuruluşları da Key Plaza’da konuşlanan UNDP ile yan yana ofislerde İstanbul’daki faaliyetlerini sürdürecekler.


UNDP Bölgesel Merkezi’nin mükemmel coğrafi konumunun program kapsamındaki Avrupa ve BDT ülkeleri ile daha iyi bağlantılar kurulmasına yardımcı olacağını belirten UNDP Yöneticisi Helen Clark, “UNDP’nin diğer başlıca BM kuruluşları ile aynı yerde bulunmasının diğer bir önemli faydası da, BM gelişim sistemindeki koordinasyon ve uyumun artırılması olacaktır” dedi.


UNDP’nin Avrupa ve BDT bölge ofisi, 18...