21 / 05 / 2024

Joadat Nser Allah

Joadat Nser Allah

Aajnoor İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ammar Oubidi, Joadat Nser Allah tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta Bayrampaşa, Rami Kışla Caddesi, Kurthan Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

İş Bankası'ndan "Allah Allah" dedirten hareket, para hediye edecekler! Bitiş tarihi var ama

İş Bankası tarafından müşterilere "Allah Allah" dedirtecek bir adım atıldı. Banka müşterilerine para hediyesi yapacak ancak hediyenin bitiş süresi var. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Cahit Turhan: Kanal İstanbul'u inşallah yapacağız!

Kanal İstanbul projesi hakkında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bunun için de Kanal İstanbul'u inşallah yapacağız. Kanal İstanbul, İstanbul'un kaderini değiştirecek olan, bu ülkeninin kaderini değiştirecek olan bir projedir'' dedi.

Müftülükten Balıkesir'deki Allah yazılı blok açıklaması!

Balıkesir’de drone ile çekim yapılırken Allah yazılı olduğu iddia edilen blok için il Müftüsü Ramazan Topcan'dan açıklama geldi.

Ogünser Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogünser Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Pamuk tarafından kuruldu...

Konya - İstanbul YHT müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, "Konya'dan İstanbul'a yüksek hızlı tren seferlerini başlatacağız. Önümüzdeki günlerde açıklayacağız. İnşallah Şeb-i Arus'tan önce olur diye arzu ediyorum" dedi.

Kalecik TOKİ'nin su sorunu çözülüyor!

Ak Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, "Aralık ayı içinde ihalesi yapılması planlanan yeni isale hattının tamamlanması ile birlikte inşallah Kalecik bölgesinin su sıkıntısı bitecektir” dedi.

Turizm firmaları seçimlerin Nisan'da yapılmasını istiyor!

Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, “Genel seçimler nisanda olursa çok hayırlı olur. İnşallah erkene alınır. Geçen yaz tatilciler ağustos ayına yığıldı. Sıkışıklık doğru değil” dedi

Sakarya Faik Baysal Kütüphanesi yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar yaptığı açıklamada “Faik Baysal Kütüphanesi’nin dış cephesinde özel bir çalışma uyguladık. İnşallah çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla kütüphanemizi hizmete alacağız” dedi.

Kayserili iş adamı Mehmet Altun, Yüksekova'ya okul yaptırdı!

Kayserili hayırsever iş adamı Mehmet Altun tarafından inşa ettirilen 5 derslikli okulun açılışı yapıldı. İşadamı Altun, "Allah bana burada bir okul yapmayı nasip etti" dedi.

Zeki Toçoğlu: Tarihi Sabit Efendi Konağı’nı kısa sürede yenileyeceğiz!

Çalışmaların devam ettiği Tarihi Sabit Efendi Konağı’nda incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İnşallah kısa süre içerisinde Tarihi Konağı şehrimize hediye edeceğiz” dedi.

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi hayata geçiriliyor!

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’ni hayata geçirmek için meclis üyelerinden yetki alan Başkan Toçoğlu, “Esnafımızın endişelerini anlıyoruz. İnşallah bu endişeleri en aza indirecek şekilde çok açık ve çok şeffaf bir çalışma gerçekleştireceğiz” dedi.

Mehmet Ergün Turan: Mahalle konseptli evler üreteceğiz!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Yeni Türkiye Vizyonu doğrultusunda, nitelikli sosyal konut üretimini arttıracaklarını söyledi. Turan, “2015’e kadar 50 bin sosyal konutu inşallah ihale etmiş olacağız” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul ihale aşamasında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Belediyesi Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada; "Kanal İstanbul sözümüzü de unutmadık, bugünlerde ihale hazırlıkları yapılıyor. İnşallah ihalesiyle birlikte Karadeniz'i Marmara'ya bağlayacağız" dedi

Joadat Nser Allah Haberi

Joadat Nser Allah

Aajnoor İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ammar Oubidi, Joadat Nser Allah tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta kuruldu. 


Aajnoor İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri.


Aajnoor İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi adres: Bayrampaşa, Rami Kışla Caddesi, Kurthan Sanayi Sitesi,...