08 / 05 / 2024

Joe Tsai abd ev

Joe Tsai abd ev

Çinli e-ticaret şirketi Alibaba'nın ortak kurucusu Joe Tsai, ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutun sahibi mi oldu?

ABD yönetiminden Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni güvenlik yardımı!

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni bir güvenlik yardımı yapacağını duyurdu.

ABD Başkanı Joe Biden'ın enflasyon açıklaması sonrası piyasalar hareketlendi! İşte kripto para piyasasında son durum...

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden kısa bir süre sonra ülkede enflasyonun aşağı yönlü seyir etmeye başlayacağını belirterek, "Önümüzdeki aylarda biraz daha ters rüzgarlarla karşı karşıya kalabiliriz. İşimiz daha bitmedi" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden'dan enflasyon açıklaması sonrası piyasalar hareketlendi! İşte kripto para piyasasında son durum...

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden kısa bir süre sonra ülkede enflasyonun aşağı yönlü seyir etmeye başlayacağını belirterek, "Önümüzdeki aylarda biraz daha ters rüzgarlarla karşı karşıya kalabiliriz. İşimiz daha bitmedi" ifadelerini kullandı. İşte Biden'ın enflasyona dair açıklamaları ve

Türkiye ile ABD arasında kritik alışveriş! Joe Biden açıkladı

Türkiye ile ABD arasında 6 milyar dolar değerinde olan kritik F-16 anlaşması ile ilgili ABD lideri Joe Biden'dan açıklamalar geldi. 

Joe Biden, inşaat projelerinde maliyetleri azaltacak kararnameyi imzaladı!

ABD Başkanı Joe Biden, Maryland eyaletine bağlı olan Upper Marlboro’da, federal inşaat projelerinde maliyetleri azaltacak ve kaliteyi yükseltecek Proje İş Sözleşmeleri isimli kararnameye imza attı. 

ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutu kim aldı?

Çinli e-ticaret şirketi Alibaba'nın ortak kurucusu Joe Tsai, ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutun sahibi mi oldu?

Bursa inşaat sektöründen ABD menşeli ürün tepkisi!

Bursa iş dünyası temsilcileri, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" şeklinde belirtmesine tepki gösterdi.

Joe Biden'ın vergi planı Bitcoin'i 50 bin doların altına indirdi!

ABD Başkanı Joe Biden’ın sermaye kazancı vergilerini arttırma hedefinin dijital varlıklara yatırıma olumsuz etkisi olacağı ihtimali, Bitcoin ve diğer kripto paraların değerini düşürdü...

Joe Biden, 2.3 trilyon dolarlık altyapı planını duyurdu!

ABD Başkanı Joe Biden ABD’nin altyapısını yenileyecek olan 8 yıllık planını duyurdu. Biden bu planı 'bir kuşakta bir kez olacak yatırım' şeklinde nitelendirdi.

Joe Biden, vergi indirimi ve kira yardımını içeren destek paketini imzaladı!

ABD Başkanı Joe Biden, Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde de onaylanan, düşük gelirli ailelere vergi indirimi ve kira yardımını da içeren destek paketini imzaladı.

ABD'de kira yardımı artışı paketi Temsilciler Meclisi’nde onaylandı!

ABD Başkanı Joe Biden’ın 1,9 trilyon dolarlık Kovid-19 yardım paketi, Senato'dan sonra Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada 211'e karşı 220 oyla onaylandı. Paket, düşük gelirli ailelere vergi indirimi, kira ve gıda yardımında artışları içeriyor...

Joe Biden: Kira desteğine ilişkin düzenlemeler yolda!

ABD Başkanı Joe Biden koronavirüsle mücadele kapsamında ekonomik anlamda sıkıntıların devam ettiğini belirterek, yeni planlamalar yapılacağını dile getirdi. Planlamalar içerisinde ekonomik destek de yer alıyor. 

ABD Başkanı Joe Biden konut sisteminde ayrımcılığa son verdi!

ABD Başkanı Joe Biden, ülkedeki ırkçılığın önüne geçmek için aldığı kararlar doğrultusunda konut sistemindeki ayrımcılığın kaldıracağını dile getirdi. 

Joe Tsai abd ev Haberi

Joe Tsai abd ev

ABD New York'taki Manhattan bölgesinde bulunan en prestijli konuttan yaklaşık 157 milyon dolar bedelle iki kat alan gizemli kişinin, Çinli e-ticaret şirketi Alibaba'nın ortak kurucusu Joe Tsai olduğu ileri sürüldü.

CNBC'nin sözleşmeyle ilgili bilgi sahibi kaynaklara dayandırdığı haberine göre; aynı zamanda NBA takımı Brooklyn Nets'in de sahibi olan Tsai, 220 Central Park South'ta toplamda 157.5 milyon dolar tutarla ve iki farklı sözleşme kapsamında 60. ve 61. katları satın aldı. Sözleşme dahilinde 18. kattaki stüdyo daire de yer alıyor. Tsai'nin bu evi de çalışanları için satın aldığı ileri sürüldü. 

​Söz konusu satışın, ABD'de en yüksek üçüncü fiyatla gerçekleştirilen satış olarak kayıtlara geçtiğine dikkat çekildi. İlk sırada ise aynı binada Ken Griffin'in 2019 yılında 238 milyon dolara aldığı ev yer alıyor.