05 / 05 / 2024

John Legend kimdir

John Legend kimdir

Bir zamanlar ünlü yıldız Rihanna’ya ait olan, modern çizgilerle taçlandırılmış lüks mesken; 2016 yılından bu yana John Legend ve eşi Chrissy Teigen’ı ağırlıyor. 

Rockefeller'dan zenginliğin 12 tüyosu!

Son yüzyılın en zengin insanı olarak tanınan John Rockefeller kimdir? Peki Roffeller'dan zenginliğin 12 tüyosu nedir? Detaylar haberimizde...

John Legend ve Chrissy Teigen Beverly Hills'teki evlerini 24 milyon dolara satıyor!

Gösteri dünyasının ünlü çifti John Legend ve Chrissy Teigen, Beverly Hills'teki evlerini satışa çıkardı. Ünlü çift geniş evleri için 24 milyon dolar istiyor.

John Legend'ın 14 milyon dolarlık evi!

Bir zamanlar ünlü yıldız Rihanna’ya ait olan, modern çizgilerle taçlandırılmış lüks mesken; 2016 yılından bu yana John Legend ve eşi Chrissy Teigen’ı ağırlıyor. 

John Legend ve Chrissy Teigen 42 milyon TL'ye ev aldı!

John Legend ve Chrissy Teigen New York'ta yeni ev satın aldı. Çiftin yeni evinde, üç yatak odası yer alıyor...

Güniz Çelen kimdir?

CRE tarafından verilen en prestijli ödül olan 2017 James D. Landauer/John R. White ödülüne layık görülen Güniz Çelen kimdir? Güniz Çelen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hamile ünlüler bebek gelmeden ev alıyor!

Hollywood ünlüleri arasında ilginç bir moda var. Hamile kaldığını öğrenen birçok ünlü bebekleri dünyaya gelmeden yeni bir ev alıyor. Teigen ve kocası John Legend ünlü şarkıcı ev satın alıp bebekleri için dayayıp döşemeye başladı.

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

John Legend kimdir Haberi

John Legend kimdir

Amerikalı söz yazarı ve şarkıcı John Legend, 2009 yılında Rihanna’nın 6.9 milyon dolara satın aldığı ve yıllar geçtikçe değer kazanan Beverly Hills konutuna 14 milyon dolar ödeyerek sahip olmuş.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Los Angeles’ın kanyon, okyanus ve şehir görünümüne ev sahipliği yapan nefes kesici malikane, çocuklu aileler için oldukça ferah bir alan sağlıyor.

Geniş pencerelerinden gün ışığı alarak havadar bir görünüm sergileyen konutta, John Legend’ın piyanosu ve kişisel eşyalarının yer aldığı ayrı bir oda da bulunuyor.