22 / 05 / 2024

Jolly Tur bora jet

Jolly Tur bora jet

Turizm sektörünün öncü kuruluşu Jolly Tur, Kıbrıs’a düzenlediği turlarda uçuş noktalarını genişletti. Bora Jet ile yapılan anlaşma çerçevesinde, Trabzon, Bursa ve Kayseri’de yaşayan misafirler Kıbrıs’a direk uçabilecek…

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.

Bora İsmail Bahçetepe kimdir?

Galatasaray Kulübü'nün yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı Bora İsmail Bahçetepe kimdir? Bora İsmail Bahçetepe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bora İsmail Bahçetepe'nin yeni biyografisi...

CNP Tur Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

CNP Tur Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi; 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran' da Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Alemdağ Caddesi' nde açıldı.

Murad Tur Turizm Acenteliği İletişim İnşaat Otomotiv Eğitim Reklam Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirket

Murad Tur Turizm Acenteliği İletişim İnşaat Otomotiv Eğitim Reklam Organizasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Kılıçoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile Kadıköy'de 4 Haziran'da kuruldu.

Anı Tur'dan 30. yılına özel tatil kampanyası!

Turizm sektöründe 30. yılını dolduran Anı Tur, tatil rezervasyonu yaptıranlara indirimin yanı sıra farklı kampanyalarla da avantajlar sunuyor.

Turizm yüzde 35 büyümeyi hedefliyor!

Türkiye'nin 2014 yılında 37 milyon turist ağırladığını belirten Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Turist sayısı 8-10 yılda 60 milyona ulaşacak" dedi.

Eryap Grup, New York’a özel tur düzenledi!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap Grup, bölge bayileri için ABD’ye 6 günlük bir seyahat düzenledi. Ekip New York’ta NBA maçı seyretti, Central Park’ta tur attı.

Sarıkamış'taki Sar-Tur Oteli yıkılıyor!

Kars'ın Sarıkamış İlçe Belediyesine ait Sar-Tur Oteli'nin yıkımına başlandı. İnönü Mahallesi'nde bulunan yaklaşık 40 yıllık bina, Sarıkamış Belediye Meclisinin kararıyla yıktırılıyor. Otelin yerine çok amaçlı sosyal ve spor tesisleri yapılacak.

Tab Tur Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tab Tur Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Jean Michel Foucault tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Selim Bora kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili Selim Bora kimdir? Selim Bora, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selim Bora, ne zamandan beri, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili olarak hizmet veriyor? İşte Selim Bora...

Selim Bora EIC Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği ( TMB ) Başkan Vekili Selim Bora Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği ( EIC ) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Tur operatörlerinin desteği 100 yolcu kapasitesine bağlandı!

Tur operatörlerinin uçak başına 6 bin dolar destek alabilmesi için uçağın en az 100 yolcu kapasiteli olması gerekiyor.

Jolly Tur bora jet Haberi

Jolly Tur bora jet

Turizm sektörünün öncü kuruluşu Jolly Tur, Kıbrıs’a düzenlediği turlarda uçuş noktalarını genişletti. Bora Jet ile yapılan anlaşma çerçevesinde, Trabzon, Bursa ve Kayseri’de yaşayan misafirler Kıbrıs’a direk uçabilecek…


Turizm sektöründe 26 yıldır hizmet veren Jolly Tur, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına devam ediyor. Jolly Tur’un yaptığı son yenilik Kıbrıs’a düzenlenen turlarda uçuş noktalarını genişletmek oldu. Pasaportsuz, vizesiz en cazip tatil noktalarından olan Kıbrıs artık Trabzon, Kayseri ve Bursa’da ikamet eden misafirler için çok daha yakın. Daha önce bu illerden Kıbrıs’a Ankara ve İstanbul aktarmalı yapılan uçuşlar 23 Haziran itibariyle direk yapılacak. Tatilini Jolly Tur ile planlayan misafirler Bora Jet ile 45 dakika ile 1 saat 15 dakika arası değişen uçuş süresiyle Kıbrıs seyahatini gerçekleşecek. 25 Ekim’e devam edecek bu uçuşlara ek olarak,...