07 / 05 / 2024

Jose Luis Rodriguez Zapatero kimdir

Jose Luis Rodriguez Zapatero kimdir

Üç gün sürecek Smart City Expo fuarının açılışına katılan eski İspanya Başbakanı Zapatero, “Akıllı şehirler barış mücadelesi verir. Dünya İstanbul’u örnek almalı” dedi

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Igor Gentil Nery ve Jose Julıo Lourenço Lopes ortaklığında kuruldu.

Maradona'nın mirasçıları anlaşamadı! Evi yıkılıyor!

Dünya futbolunun efsane ismi Luis Armando Maradona'nın Villa Devoto'daki evi mirasçılarının anlaşamamsı üzerine yıkılacak. Yıkılacak olan yapının yerine otopark ve yeni konutlar inşa edilecek.

Uzmanlardan kritik kripto para uyarısı!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkan Yardımcısı Luis de Guindos,  kripto para piyasasındaki yüksek büyüme oranına dikkat edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Google San Jose’de kampüs inşa edecek!

ABD merkezli Alphabet şirketine bağlı Google, 7 ay önce mega kampüs projesini duyurmuştu. Belediye meclisi projeyi onayladı. Google’ın Downtown West kampüsünde yer verilecek alanlar açıklandı.

Runı Sl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Runı Sl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Irına Nıtescu ve Jose Luıs Ruız Artacho ortaklığında kuruldu.

Enova By Veolia Proje Danışmanlığı Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enova By Veolia Proje Danışmanlığı Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Amın El Najjar, Francisco Jose Carvalho Ramalheıra ve Enova Facılıtıes Management Sevices L.L.C ortaklığında kuruldu.

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Mükemmel Sarımsakçı'dan ABD'de 230 milyon dolarlık yeni gökdelen projesi!

Mükemmel Sarımsakçı’nın kurucusu ve CEO'su olduğu Alterra Worldwide, Amerika’nın San Jose şehrindeki tarihi Woolworth binasının yerine yapılacak yeni projesi için yapı ruhsatını aldı.

Pertocaroni Ca İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Pertocaroni Ca İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hugo Alejandro Luna Suarez, Jose Enrique Santos Rodriguez ve  Nelson Enrique Reyes Diaz ortaklığında kuruldu. 

ABD'de Katolik piskopos milyon dolarlık konutu redetti!

San Jose Piskoposu Patrick J. McGrath kilisenin emeklilik yıllarında yaşaması için satın aldığı 2,3 milyon dolar değerindeki evi kullanmayacağını açıkladı...

Meydan Mimarlık Tasarım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meydan Mimarlık Tasarım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 30 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Karagöz ve Jose Manuel Garcıa ortaklığında kuruldu. 

Jennifer Lopez New York’taki evini satıyor!

Amerikalı oyuncu, şarkıcı, moda tasarımcısı, dansçı ve yapımcı olarak tanınan Jennifer Lopez şu sıralar Alex Rodriguez'le olan birlikteliği ile gündemde. 

Jose Luis Rodriguez Zapatero kimdir Haberi

Jose Luis Rodriguez Zapatero kimdir

Uluslararası şehir ve teknolojileri buluşturan Smart City Expo İstanbul fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, SABAH gazetesi, DailySabah ve aHaber medya sponsorluğunda Haliç Kongre Merkezi'nde Fira Barcelona ile organize edilen fuara eski İspanya Başbakanı Jose Luis Rodriguez Zapatero da katıldı. Zapatero, başbakan olduğu dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile medeniyetler ittifakı kurduklarını hatırlatarak, Türkiye'ye barışa yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.


Türkiye AB üyesi olmalı

Ortadoğu'da Türkiye'nin ön planda olduğunu söyleyen Zapatero, "Türkiye, savaştan kaçan Suriyeliler'e kapılarını açtı. Akıllı şehirlerin barış mücadelesi vermesi gerekir. Bunun en güzel örneği de İstanbul. Dünya örnek almalı" şeklinde konuştu. Zapatero, "Tarihi güçlü Türkiye'yi, AB'nin üyesi olarak görmek istiyorum. İspanya her zaman bu bütünleşmenin destekçisi olmalı" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise...