05 / 05 / 2024

K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye ile, Kenan Karabıçak Müdürlüğü'nde, Gaziosmanpaşa 'da kuruldu.

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Denge Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kılıç tarafından kuruldu.

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanat tarafından kuruldu.

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Eba Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eba Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Saffet Kırımlı ve Ercan Bulut ortaklığında kuruldu.

Harput Group Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Harput Group Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Esra Türk tarafından kuruldu.

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aslı Ezgi Uçanoğlu, Atakan Özcihan ve Özgür Ozan Uçanoğlu ortaklığında kuruldu.

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Denıs Tugushev tarafından kuruldu.

Resital Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resital Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Keleş tarafından kuruldu.

Esas Group Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Group Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eset Nuri Yılmaz tarafından kuruldu.

Design Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeali Karadeniz tarafından kuruldu.

Akhan Group Yapı Turizm Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akhan Group Yapı Turizm Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadircan Celaloğlu tarafından kuruldu. 

K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye ile, Kenan Karabıçak Müdürlüğü'nde kuruldu.


K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler  üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...