13 / 05 / 2024

K2 Keşif Mühendislik iletişim

K2 Keşif Mühendislik iletişim

K2 Keşif Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nagihan Yıldız tarafından kuruldu.

Elde Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elde Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Keçeci tarafından kuruldu.

Gtym Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gtym Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Keşci tarafından kuruldu.

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

K2 Keşif Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K2 Keşif Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nagihan Yıldız tarafından kuruldu.

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Keçeci ve Rahşan Polat Dadaşi ortaklığında kuruldu.

Keşif Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keşif Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çoban tarafından kuruldu.

Ümraniye'de 2 kişinin öldüğü göçüğe ilişkin davada keşif kararı verildi!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı şantiyesinin de bulunduğu caddede  Kasım 2018'de meydana gelen göçüğe ilişkin 16 sanığın yargılandığı davada, olay yerinde keşif yapılmasına karar verildi...

Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Sayıcı ve Yusuf Sayıcı ortaklığında kuruldu.

Rıza Sarraf'ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapıldı!

Rıza Sarraf'ın, Kandilli'deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen taşınmazda izinsiz inşa ve fiziki müdahale yaptırdığı gerekçesiyle görülen dava kapsamında, söz konusu taşınmazda keşif yapıldı.

Reza Zarrab’ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki tarihi köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı ortaya çıkan Reza Zarrab ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın yargılandığı davada, yapılacak keşif için 9 aydır köşkün anahtarının bulunamaması üzerine mahkeme, anahtarın Ebru Gündeş’e sorulmasına karar verdi.

Next Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar’da Hormoz Haj Alı Kadkhoda ve Keıvan Amıdpour ortaklığında kuruldu. 

Rıza Sarraf'ın yalısında keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı belirlenen Rıza Sarraf ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın 10’ar yıla kadar hapisle yargılandığı davada, mahkeme köşkte keşif yapılmasına karar verdi.

Studio Vertebra’dan Diyarbakır'a Keşif Merkezi ve İslam Bilim Müzesi!

Diyarbakır Keşif Merkezi ve İslam Bilim Müzesi, eğitim birimlerine yakın konumuyla şehrin ilgi merkezi olmasına olanak tanıyor. 

K2 Keşif Mühendislik iletişim Haberi

K2 Keşif Mühendislik iletişim

K2 Keşif Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nagihan Yıldız tarafından kuruldu.

K2 Keşif Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Her türlü bina inşaatın , keşif, metraj, kesin hesap, proje danışmanlık ve teknik hizmelerini yapmak, düzenlemek , düzenlenmisi değiştirmek, gelistirmek. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak ,satmak ,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa...