29 / 04 / 2024

Kaan Borucuoğlu biyografi

Kaan Borucuoğlu biyografi

Projebeyaz International Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu, inşaat sektöründe bugüne kadar hangi firmalar ile çalıştı? İşte yaklaşık 16 yılını gayrimenkul sektöründe tamamlayan Kaan Borucuoğlu...

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul’den Proyebeyaz Gayrimenkul’e transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu ne zaman Proyebeyaz Gayrimenkul’e geçti? Kaan Borucuoğlu'nun inşaat sektöründeki deneyimleri nelerdir? İşte Kaan Borucuoğlu...

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Karens Turizm İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu’nda kuruldu!

Karens Turizm İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu’nda Kaan Tüzün tarafından kuruldu.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Yenitepe Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenitepe Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nuhoğlu, İsmail Haktan ve Kaan Nuhoğlu ortaklığında kuruldu.

Mumcuoğlu Mühendislik Kimya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mumcuoğlu Mühendislik Kimya Sanayi Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Mumcuoğlu tarafından kuruldu.

Mikon Group Emlak Turizm İthalat İhracat Şirketi kuruldu!

Mikon Group Emlak Turizm İthalat İhracat Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Naiq Hussein, Kaan Salanturoğlu ve Namuq Hussein tarafından kuruldu.

Zara Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çınar ve Kaan  Borucuoğlu ortaklığında kuruldu.

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

Isı yalıtım sektörü 2019'da verimliliğe odaklandı!

Isı yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından Austrotherm Türkiye’nin Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu’nın 2018 yıl değerlendirmesi ve 2019 öngörülerini paylaştı.

Cari açığı binaları yalıtarak azaltalım!

Türkiye ısıtma-soğutmaya yılda 10 milyar dolarlık harcama yapıyor. Bunun 7 milyar dolarının yalıtımsız binalardan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, yalıtımın cari açığa ilaç olacağını söylüyor.

Kaan Yücel: Kentsel dönüşümü uzlaşarak yapıyoruz!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu, Piyalepaşa İstanbul Genel Müdürü Kaan Yücel ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj..

Kaan Borucuoğlu biyografi Haberi

Kaan Borucuoğlu biyografi

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Kaan Borucuoğlu, 07 Eylül 1968 Edirne doğumlu. 1988 yılı Ege Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü mezunu olan Kaan Borucuoğlu bugün Projebeyaz International Yönetim Kurulu Üyesi.


Mayıs 2013’te Tahincioğlu Gayrimenkul’den transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu, 01 Kasım 2011– 30 Nisan 2013 tarihleri arasında Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat'ta çalıştı. Tahincioğlu Gayrimenkul'de şirketin geliştirmekte olduğu Palladium Tower, Nidakule Göztepe ve Nidakule Levent projelerinin satış ve pazarlanması ile ilgili tüm faaliyetlerde bulundu: CRM altyapsının oluşturulması, Satış ekibinin kurulması, Fiyatlama Çalışmaları.


Kaan Borucuoğlu, 01 Mayıs 2011– 30 Ekim 2011 tarihleri arasında ise Fer Yapı'da hizmet verdi. Borucuoğlu Fer Yapı'da şirket geliştirmekte olduğu İstwest projesinin satış ekibinin kurulması ve eğitimi; Rakip Pazar analizlerinin yapılması; Fiyatlama çalışmaları; Şerefiye çalışmalarının yapılması; Lansman hazırlıkları; Müşteri veri tabanının oluşturulması gibi...