05 / 05 / 2024

Kaan Pehlivan konut sektörü

Kaan Pehlivan konut sektörü

Türkiye’de ilk kez gerçek anlamda sitelerde mahalle kültürünü yaşatmak amacıyla planlanan Nazenin Konakları, ilkelerinden taviz vermeden ilerliyor. Nazenin Konakları Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan konut sektöründe büyük yankı uyandıran konseptlerini anlattı.

‘Türkiye’de konut fiyatı Avrupa’yla yarışıyor!’

Konut fiyatlarına ve yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, Budapeşte’de 450 milyon euroluk yatırım yaptıklarını söyledi. Yücel, Türkiye’deki konut fiyatlarının Avrupa’yla yarıştığını vurguladı.

Konut almak için doğru zaman ‘bugün’!

Gecen sene rekor seviyelere ulaşan emtia fiyatları, inşaatta girdi maliyetlerini de yükseltti. Bu da konut fiyatlarında yukarı bir tırmanış yarattı. Polat Holding CEO’su Kaan Yücel, 2023’te fiyatların artmaya devam edeceğine dikkat çekerek alım için doğru zamanı ‘bugün’ olarak gösterdi.

Konut fiyatları gelecek yıl daha da artacak!

İzmir Emlak Komisyoncuları Oda başkanı Mesut Güleroğlu ve İzmir'de inşaat ve emlak sektöründe çalışmalar sürdüren Kaan Altındağ, sektöre ilişkin konuştu. Altındağ, gelecek yıl konut fiyatlarında çok büyük fiyat yükselişlerinin vatandaşları beklediğine vurgu yaptı.

Altunizade Konut Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Altunizade Konut Yapı Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysu Pehlivan, Kamil Fazlıoğlu ve Yücel Özcan Çukutli tarafından kuruldu.

Kaan Kançal'dan Galatasaray Riva ve Florya arsası açıklaması!

Galatasaray Kulübü başkan yardımcısı Kaan Kançal, Riva ve Florya arazileri için imzalanan anlaşmanın Emlak Konut tarafından feshedildiğini ifade ederek konunun kendi menfaatlerine çözüleceğini umduğunu söyledi...

Konut almak isteyenler faiz yükünden kurtulacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut sahibi olmak ya da konuta yatırım yapmak isteyenleri kredi faizi yükünden kurtarmak için yeni bir formül geliştirildiğini bu kapsamda, Yapı Tasarruf Sistemi Fonu kurulacağını söyledi.

2017 konut istatistikleri sektör için hangi mesajları veriyor?

2017 konut istatistiklerinin 2018'de yaratacağı etkileri değerlendiren Nazenin Proje Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan, Türkiye’nin bölgesinde her ne olursa olsun ülkenin her zaman cazibe merkezi olacağını söyledi..

Nazenin Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nazenin Proje İnşaat Anonim Şirketi Osman Aydın ve Adem Kaan Pehlivan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

7 maddede emlak sektöründe yeni trendler!

Her konuda olduğu gibi konut tercihlerinde de insanların aradıkları özellikler ve trendler zamanla değişiyor. Bu değişim emlak piyasasındaki ticari trendlere de yansıyor. Nazenin Konakları Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan güncel trendleri analiz etti.

Kaan Pehlivan: Konut sitelerinin karakteri olmalı!

Türkiye’de ilk kez gerçek anlamda sitelerde mahalle kültürünü yaşatmak amacıyla planlanan Nazenin Konakları, ilkelerinden taviz vermeden ilerliyor. Nazenin Konakları Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan konut sektöründe büyük yankı uyandıran konseptlerini anlattı.

Pehlivanoğulları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğulları İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Adem Kaan Pehlivan imzasıyla kuruldu.

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul’den Proyebeyaz Gayrimenkul’e transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu ne zaman Proyebeyaz Gayrimenkul’e geçti? Kaan Borucuoğlu'nun inşaat sektöründeki deneyimleri nelerdir? İşte Kaan Borucuoğlu...

Esenyurt'ta 25 bin konut kaçak! Ruhsatları yok hükmündedir!

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Esenyurt'ta 25 bin kaçak konut bulunduğunu iddia ederek, "Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu hakkında da suç duyurusunda bulunacağız" dedi

Kaan Pehlivan konut sektörü Haberi

Kaan Pehlivan konut sektörü


Teknolojinin, mimari tasarım özelliklerinin son derece ilerlediği günümüzde insanlar konut alırken fiziki özelliklere daha fazla dikkat eder oldular. Özellikle sosyal tesis donanımları ve pratik kullanım detayları konut alımında karar aşamasında etkili oluyor. Ne var ki yalnızca fiziki olarak tasarlanan siteler çoğu zaman hayal edilen yaşam stilini sunamıyor. 


Türkiye’de ilk kez gerçek anlamda sitelerde mahalle kültürünü yaşatmak amacıyla planlanan Nazenin Konakları, ilkelerinden taviz vermeden ilerliyor. Son yıllarda en çok sevilen dizilerden olan Diriliş Ertuğrul’un ana sponsoru olan marka, müşteriyle uzun soluklu dostluklar kurabilmek amacıyla yeni projelerinde de aynı hassasiyeti göstereceğini açıkladı. Konut sektöründe büyük yankı uyandıran konseptlerinin detaylarını Nazenin Konakları Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan’a sorduk. 


Öncelikle sizi geniş kitlelere tanıtan Diriliş Ertuğrul dizisine sponsorluğunuzu sormak istiyoruz. Neden...