27 / 04 / 2024

Kaan Sertcan VIALAND

Kaan Sertcan VIALAND

Bünyesinde bulundurduğu AVM ve Tema Park bütünleşik konseptiyle dünyada bir ilki gerçekleştiren Türkiye'nin entegre perakende dünyası VIALAND’in CFO Finans ve Mali İşler Direktörü Kaan Sertcan oldu...

Vialand, Kurban Bayramı'nda 510 bin ziyaretçiyle rekor kırdı!

Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi, Kurban Bayramı’nda 510.000 ziyaretçiye ev sahipliği yaparak, yeni bir rekora daha imza attı. Bayram süresince Vialand AVM'nin günlük ziyaretçi sayısı ise 110 bini buldu...

Kaan Kamaşak kimdir?

Mimar Kaan Kamaşak kimdir? Mimar Kaan Kamaşak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kaan Kamaşak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kaan Kamaşak..

Kaan İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Kaan İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Limited Şirketi, Halil Canikli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Vialand, doğum günü olana bedava!

Vialand gişelerinden ya da www.vialand.com adresindeki doğum günü formunu doldurarak, doğum gününde kimliği ile gelen tüm misafirler, Vialand Tema Park'a ücretsiz giriş yapabilecekler...

Kaan Borucuoğlu yoluna kendi firması IPM Invest ile devam edecek!

Geçmişte bir çok önemli firma içerisinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Kaan Borucuoğlu bundan sonra ki süreçte tamamı kendi öz sermayesi ile kurulmuş olan IPM Invest firması ile Uluslararası pazarlarda gayrimenkul sektörünün içerisinde yol alacak.

Vialand Ramazan'da 3 milyon kişiyi ağırladı!

Ramazan Bayramı'nda ise arife giinü de dahil olmak üzere toplam 500 bin kişi sınırsız eğlence ve açık havada alışveriş keyfi için Vialand'ı tercih etti. Vialand, sadece bayram süresince 6 milyon TL'lik ciro yaptı.

Vialand Ramazan Bayramında 3 milyon ziyaretçi ağırladı!

Türkiye'nin eğlence ve alışveriş anlayışına farklı bir boyut kazandıran Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi Ramazan Ayı'nda 3 milyon ziyaretçi ağırlayarak yeni bir rekora imza attı.

Ramazan Bayramı'nda Vialand 500 bin ziyaretçiyi yakaladı!

İstanbul'da temapark ve alışveriş merkezinden oluşan Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi, Ramazan'da 3 milyon ziyaretçi ağırladı. Ramazan Bayramında ise arife günü de dahil olmak üzere toplam 500 bin kişi Vialand'i tercih etti.

Vialand Ramazan ayında 3 milyon kişiyi ağırladı!

Ramazan Bayramı'nda ise arife günü de dahil olmak üzere toplam 500 bin kişi Vialand'i tercih etti. Vialand, sadece bayram süresince 6 milyon liralık ciro yaparak, önemli bir başka rekor daha kırmış oldu...

Vialand giriş ücreti 2014!

Vialand giriş ücreti 2014, 4 Ağustos tarihinden sonra değişecek. İkinci seans olarak belirlenen 20.00 ila 23.00 saatleri arasında fiyatlar 35 TL iken gündüz fiyatları değişiklik gösteriyor.

Vialand, yeni projelerle büyüyor!

AVM'nin tam karşısında içinde bir gölet bulunan bin metrekarelik araziyi at gezinti alanı olarak tasarlayan Vialand yönetimi, göletin hemen yanında bulunan 6 bin metrekarelik alana ise Adventure Park yapmaya hazırlanıyor...

Eyüp Vialand ne zaman teslim?

Eyüp Vialand ne zaman teslim sorusunun cevabına göre proje geçtiğimiz sene açıldı. Vialand gün içerisinde 11:00 ile 23:00 arasında 2 seans hizmet verecek.

Vialand'de 2.seans bilet fiyatları sadece 35 TL!

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk ve de tek tema parkı VIALAND, ziyaretçilerine Ramazan Bayramı ile başlayıp yaz boyunca sürecek bol eğlenceli bir kampanya daha armağan ediyor.

Kaan Sertcan VIALAND Haberi

Kaan Sertcan VIALAND

Bünyesinde bulundurduğu AVM ve Tema Park bütünleşik konseptiyle dünyada bir ilki gerçekleştiren Türkiye'nin entegre perakende dünyası VIALAND’in CFO Finans ve Mali İşler Direktörü Kaan Sertcan oldu.


İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Sertcan, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İşletme Yüksek lisansı yaptı.  1999 yılından bu yana iş yaşamını sürdüren Kaan Sertcan, daha önce TAV Havalimanları Holding A.Ş., IDO İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş., Gürsel Turizm A.Ş. ve çeşitli Yeminli Mali Müşavirlik şirketlerinde çalıştı. Kaan Sertcan, İngilizce...