09 / 05 / 2024

kaan tangöze miraz

kaan tangöze miraz

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze’yle evliliğinden dünyaya gelen iki çocuğunun miras haklarının korunması için mahkemeye başvurdu.

Seçkin Piriler tapu davasını kazandı!

Seçkin Piriler’in üç yıl önce boşandığı Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’ye açtığı tapu davasını kazandı.

Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze'nin ev kavgası!

Seçkin Piriler, eski eşi KaanTangöze'nin Ortaköy’deki dairesinin yüzde 50’sini kendisine devretmediğini gerekçesiyle dava açtı.

Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze'ye tapu davası!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler yine mahkemelik oldu. Piriler, Tangöze'nin Ortaköy’deki dairesinin yüzde 50’sini kendisine devretmediğini iddia ederek dava açtı.

Kaan Tangöze'den Seçkin Piriler'e 700 bin TL'lik villa!

Şarkıcı Kaan Tangöze 2 sene önce boşandığı Seçkin Piriler ve küçük oğulları için Bodrum Gündoğan’daki siteden 700 bin TL'Lik yazlık aldı.

Adn Kaan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adn Kaan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ayfer Sezer Köse ve Mohammadalı Zeınalvand imzasıyla kuruldu.

Seçkin Piriler çocuklarının miras hakları için mahkemeye başvurdu!

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze’yle evliliğinden dünyaya gelen iki çocuğunun miras haklarının korunması için mahkemeye başvurdu.

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze'den Ulus'taki evi istiyor!

Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze, boşanıyor. Evliliklerindeki krizi aşamayan çift, anlaşmalı olarak yollarını ayırmaya karar verdi.Piriler’in evlilikleri boyunca oturdukları Ulus’taki evi istediği ve bu konuda eşiyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Kaan Tangöze Ortaköy’de aylık 10 bin TL'ye ev kiraladı!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, eşi Seçkin Piriler’le evliliğini kurtarmak için Ortaköy’de lüks bir ev kiraladı. Tangöze, Boğaz manzaralı daire için aylık 10 bin TL ödeyecek.

Diyarbakır Cezaevi müze olacak!

12 Eylül 1980 askeri darbesinden sonra yaşanan işkenceler ile bilinen ve The Times dergisi tarafından "Dünyanın en kötü 10 cezaevi" içerisinde gösterilen Diyarbakır E Tipi Cezaevi'nin müze olmasına vize verildi...

Namık Kemal adına yapılan ve aslına uygun döşenen temsili ev, müze olarak kullanılıyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa’ da 1840'ta doğan Vatan Şairi 'Vatan Yahut Silistre' nin yazarı Namık Kemal adına yapılan ve aslına uygun döşenen temsili ev, müze olarak kullanılıyor...

İstanbul'da üç müze bayramda açık olacak!

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre İstanbul'da üç müze bayramda açık olacak. Yerebatan Sarnıcı, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve de Miniatürk Ramazan Bayramı'nda da kapılarını ziyaretçilerine açık tutacak.

Modernizasyon çalışması yapılan müze ve örenyeri sayısı 154'e çıktı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin 2010 yılından bu yana 49 müze ve ören yerinde uyguladığı modernizasyon ve gişe işletme sayısı, aralarında Kaman Çağırkan Kalehöyük Arkeoloji Müzesi'nin bulunduğu müze ve örenyeri ile birlikte 154'e yükseldi.

Truva Antik Kenti'nde müze inşaatı yükselmeye başladı!

Çanakkale'nin merkeze bağlı Tevfikiye Köyü sınırları içinde, 5 bin yıllık geçmişe ışık tutan Truva Antik Kenti'nde, bir yıl önce temeli atılan müze inşaatı yükselmeye başladı...

kaan tangöze miraz Haberi

kaan tangöze miraz

Dubleksin yarısı iki çocuğa



Seçkin Piriler, Kaan Tangöze’yle evliliğinden dünyaya gelen iki çocuğunun miras haklarının korunması için mahkemeye başvurdu.


DUMAN grubunun solisti Kaan Tangöze’yle evliliğini 11 Mart’ta resmi olarak noktalayan Seçkin Piriler, boşanmanın ardından iki çocuğunun miras haklarının korunması için mahkemeye başvurdu.


HER YIL RAPOR VERİLECEK

Piriler’in avukatı, Bodrum-Gökçebel köyünde bulunan 550 bin lira değerindeki dubleks taşınmazın dörtte birer hissesinin müvekkilinin iki oğluna ait olduğunu belirterek, bu hisselerin çocuklar adına kayıt edildiğini mahkemeye bildirdi.


Avukatın talebi üzerine mahkeme de Türk Medeni Kanunu’nun 353’üncü maddesi uyarınca iki çocuğun mal varlığının korunması için defter tutulmasına karar verdi. Mahkeme, çocuklar hakkında bildirilen mal varlıkları hakkında bir değişiklik olmazsa yılda bir defa velisi tarafından mahkemeye rapor verilmesini de karara bağladı.


Geçtiğimiz mart ayında boşanan Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler’in...