29 / 04 / 2024

Kaan Tangöze Ortaköy

Kaan Tangöze Ortaköy

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, eşi Seçkin Piriler’le evliliğini kurtarmak için Ortaköy’de lüks bir ev kiraladı. Tangöze, Boğaz manzaralı daire için aylık 10 bin TL ödeyecek.

Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze'nin ev kavgası!

Seçkin Piriler, eski eşi KaanTangöze'nin Ortaköy’deki dairesinin yüzde 50’sini kendisine devretmediğini gerekçesiyle dava açtı.

Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze'ye tapu davası!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler yine mahkemelik oldu. Piriler, Tangöze'nin Ortaköy’deki dairesinin yüzde 50’sini kendisine devretmediğini iddia ederek dava açtı.

Kaan Tangöze'den Seçkin Piriler'e 700 bin TL'lik villa!

Şarkıcı Kaan Tangöze 2 sene önce boşandığı Seçkin Piriler ve küçük oğulları için Bodrum Gündoğan’daki siteden 700 bin TL'Lik yazlık aldı.

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze'den Ulus'taki evi istiyor!

Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze, boşanıyor. Evliliklerindeki krizi aşamayan çift, anlaşmalı olarak yollarını ayırmaya karar verdi.Piriler’in evlilikleri boyunca oturdukları Ulus’taki evi istediği ve bu konuda eşiyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Kaan Tangöze Ortaköy’de aylık 10 bin TL'ye ev kiraladı!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, eşi Seçkin Piriler’le evliliğini kurtarmak için Ortaköy’de lüks bir ev kiraladı. Tangöze, Boğaz manzaralı daire için aylık 10 bin TL ödeyecek.

1991 yılında Ortaköy Meydanı yeniden düzenlenecekmiş!

1991 yılında Ortaköy yeni bir yüze kavuşacakmış. Turizm Bakanlığı'ndan alınan teşvikle ''Ortaköy Meydanı Projesi'' ihale çıkacakmış. Ortaköy Meydanı ve kıyıları, Kabataş Lisesi'nden Boğaziçi Köprüsü'nün ayağına kadar uzatılacakmış.

Silivri Ortaköy Mahallesi'nin meydanı düzenlenecek!

Silivri'de yer alan Ortaköy Mahallesi Halk Toplantısı’nda daha büyük bir cami yapılması ve mevcut caminin yerine meydan düzenleme projesinin hayata geçirilmesi konusunda ortak karar çıktı.

1971 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün Ortaköy bağlantı temeli çökmüş!

1971 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün Ortaköy bağlantı temellerinden biri, beton dökülmek için hazırlanırken çökmüş. İşçiler, bağlantı yerinin çöktüğünü söylemişler, yetkililer ise çöküntü hafriyat sırasında oldu demişler.

1970 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün ayağının bulunduğu Ortaköy!

1970 yılında Boğaz üzerinde inşa edilecek birinci köprü, Boğaziçi Köprüsü'nün yapımı ile ilgili çalışmalar devam ediyormuş. Köprünün Ortaköy'deki ayağının kurulacağı sahada istimlak edilen binaların yıkımı da bitmek üzereymiş.

Fenerium Ortaköy'de mağaza açtı!

Fenerbahçe Kulübü 'nün lisanslı ürünlerini satan Fenerium mağazalar zincirinin 100'üncüsü Ortaköy'de açıldı. Muallim Naci Caddesi üzerindeki mağazanın açılışına, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da katıldı

Fenerium, Ortaköy'de dalya diyecek!

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerini Türkiye’nin her köşesindeki taraftarlarına ulaştırmayı amaçlayan sektörünün lider markası Fenerium, çok yakında dalya demeye hazırlanıyor. Fenerium 100. mağazasını Beşiktaş Ortaköy'de açacak. Peki ne zaman?

ADÜAŞ, Beşiktaş Ortaköy'de arsa satıyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Beşiktaş Ortaköy Mahallesi 1382 ada 15 parselde (1/3 hissse) kayıtlı taşınmazını satışa çıkardı. İşte Beşiktaş Ortaköy'deki ADÜAŞ arsasının satış tarihi ve geçici teminat tutarı...

Beşiktaş Ortaköy'de satış memurluğundan 1.1 milyon TL'ye satılık daire!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Beşiktaş Ortaköy'de yer alan Arzu Sokak'taki 55 yıllık binada bulunan giriş kattaki daireyi satışa çıkarıyor. İhalesi; 16 Aralık Salı günü yapılacak.

Kaan Tangöze Ortaköy Haberi

Kaan Tangöze Ortaköy

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, eşi Seçkin Piriler’le evliliğini kurtarmak için Ortaköy’de lüks bir ev kiraladı.


Beş yıl önce evlendiği Piriler’i aldattığını kanıtlayan görüntülerin ortaya çıkmasıyla zor günler geçiren Tangöze, Boğaz manzaralı daire için aylık 10 bin TL ödeyecek. Çift, bu hafta  yeni evlerine...