15 / 05 / 2024

Kabataş İstasyonuna yaya girişi nasıl sağlanacak

Kabataş İstasyonuna yaya girişi nasıl sağlanacak

T1 Bağcılar - Kabataş hattı Kabataş İstasyonu'nda yenileme çalışması yapılacak. Peki Kabataş İstasyonu yenileme çalışması ne zaman başlayıp ne zaman bitecek? Kabataş İstasyonu kapanacak mı? Kabataş İstasyonu çalışma için kapanıyor mu? İşte resmi açıklama.

Kabataş Yaya Tüneli Projesi ertelendi!

İBB Başkanı Topbaş’ın ustalık dönemi eserlerinden biri olarak tanımladığı İstanbul’un iki yakasını Boğaz’ın altından birbirine bağlayacak “Yaya Tüneli Projesi”, etüt ve proje çalışmaları devam ettiğinden dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli'nin ihalesi 27 Mart'ta!

İstanbul Boğazı’nın iki yakasını ilk kez karadan birleştirecek olan ve denizin 46 metre altından geçmesi planlanan yaya tüneli projesi, 27 Mart 2017'de ihaleye çıkıyor.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli için çalışmalar Nisan'da başlayacak!

Sondajı tamamlanan Üsküdar-Kabataş tüneli için nisandan itibaren yapım çalışmalarına başlanacak ve tünel, 600 günde tamamlanacak.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi için keşif yapıldı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek 'Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi' çalışmaları kapsamında araştırma gemileri Salacak sahilinde keşif yaptı.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli projesinde çalışmalar başladı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" kapsamında sondaj çalışmalarına başlandı.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Hendek Osman Yılmaz Caddesi’ne yaya yolu yapılıyor!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Yılmaz Caddesi’nde çift taraflı yaya yolu çalışması başladı.

Kabataş Deniz Terminali havadan görüntülendi!

Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi ile iskelelerin yenilenme projesi "Kabataş Martısı" inşaatında çalışmalar havadan görüntülendi. İskele inşaatında hiç beton kullanılmayacak olmasıysa dikkat çekiyor.

Kabataş Deniz Terminali’nin ÇED raporu tamamlandı!

Martı projesi olarak bilinen Kabataş Deniz Terminali’nin ÇED raporu tamamlandı. İki yılda tamamlanması beklenen Kabataş Deniz Terminali 542.5 milyon liraya mal olacak

Orge Elektrik, Kabataş-Mahmutbey metro hattına talip!

Orge, Kabataş-Mahmutbey metro hattına talip Geçtiğimiz hafta hizmete giren Kartal-Kaynarca metro hattını elektrik işlerini “anahtar teslim” yapan Türk firması Orge Elektrik, Kabataş-Mahmutbey ve Kaynarca-Kurtköy hatlarına da talip oldu.

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Kocaeli Yahya Kaptan'da 3 yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 karayolu Yahya Kaptan mevkiinde transit geçişini sağlamak ve trafik ışıklarını kaldırmak amacıyla 3 ayrı noktaya yaya köprüsü inşa edecek.

Kabataş İstasyonuna yaya girişi nasıl sağlanacak Haberi

Kabataş İstasyonuna yaya girişi nasıl sağlanacak
T1 Bağcılar - Kabataş hattı Kabataş İstasyonu'nda yenileme çalışması yapılacak.  İstanbul  Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre Kabataş İstasyonu'nda yenileme çalışmaları 17 Kasım 2014 Pazartesi günü başlayacak. 

Kabataş İstasyonu'nda 15 gün sürecek yenileme çalışmalarının 2 Aralık 2014 tarihinde bitirilmesi planlanıyor.
Kabataş İstasyonu yenileme çalışmaları sırasında istasyona yaya ulaşımı, füniküler alt geçidinden sağlanacak. Kabataş İstasyonu, çalışmalar nedeniyle tramvay ulaşımına kapatılmayacak...
İBB Ulaşım A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle; 
"İBB Ulaşım A.Ş. işletmesindeki T1 Bağcılar - Kabataş tramvay hattında yaya ve yolcu sirkülasyonunu rahatlatarak yolcularımızın daha konforlu seyahat etmelerini sağlamak amacıyla Kabataş İstasyonu'nda yenileme çalışmaları yapılacaktır. 
17 Kasım - 02 Aralık tarihleri arasında 15 gün sürecek çalışmalar boyunca Kabataş İstasyonu'na girişler füniküler alt geçidinden yapılacaktır. 
Yolcularımızın İDO ve Setüstü füniküler girişinde bulunan merpen, yürüyen merpen ve asansörleri...