05 / 05 / 2024

kabataş tramvay

kabataş tramvay

Bağcılar-Kabataş tramvay hattında, Kabataş istasyonu yenilenecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamaya göre istasyona girişler 17 Kasım - 2 Aralık'ta, füniküler alt geçidinden yapılacak

Kabataş-Bağcılar Hattı Çemberlitaş İstasyonu hizmete açıldı!

T1 Kabataş-Bağcılar Hattı’nda bulunan Çemberlitaş İstasyonu’nda revizyon çalışmaları tamamlandı

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattı yer altına alınacak!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın, Seyitnizam-Zeytinburnu arasında kalan 2 kilometrelik hat, ulaşımın rahatlaması amacıyla yer altına alınıyor.

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattı yer altına alınıyor!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın, Seyitnizam-Zeytinburnu arasındaki 2 kilometrelik hat ulaşımın rahatlaması için yer altına alınıyor.

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattının yer altına alınmasına ilişkin imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Kabataş - Bağcılar Tramvay Hattı Seyitnizam ve Zeytinburnu İstasyonları Arasındaki Kısmın Yer Altına Alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattı yer altına alınacak!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın, Seyitnizam-Zeytinburnu arasındaki 2 kilometrelik hat ulaşımın rahatlaması, trafik sorununun çözülmesi için yer altına alınacak.

İstanbul tramvay hatları yenileme ihalesi iptal edildi!

İstanbul’da Bağcılar-Kabataş ve Habipler-Topkapı tramvay hatlarında meydana gelen yıpranma sebebiyle yapılacak olan yenileme çalışmaları için açılan ihale iptal edildi.

Güçlü İnşaat'ın yaptığı tünelin sonuna yaklaşılıyor!

27 yılı aşkın bir süredir dünyada ve Türkiye’de başarılı projelere imza atan Güçlü Group, İstanbul'daki ilk içme suyu tüneli olan Bağcılar-Kabataş tramvay yolunun altında kalan İsale hattı projesinin büyük bir kısmını tamamladı. 

Zeytinburnu tramvay hattı yerin altına iniyor!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Aydın, İBB işbirliğiyle yürüttükleri Zeytinburnu'ndan geçen Kabataş-Bağcılar tramvay hattının yer altına alınma projesinin bitmek üzere olduğunu müjdeledi.

Zeytinburnu tramvay hattı yerin altına alınacak!

İBB Başkanı Topbaş, Kabataş-Bağcılar tramvay hattının Zeytinburnu ilçesinden geçen kısımlarının yerin altına alınacağını açıkladı.

2005 yılında tramvay, 44 yıl sonra Galata Köprüsü'nde!

2005 yılında raylı sistemin İstanbul'daki son aşaması, Eminönü-Kabataş hattı hizmete girmiş. 44 yıl sonra Galata Köprüsü'nden geçerek Kabataş'a ulaşan tramvay hattı, Kabataş'tan Maslak'a kadar uzatılacakmış.

Kocaeli Akçaray Tramvayı günlük 16 bin yolcu taşıyacak!

Tramvay için günlük 16 bin yolcu kapasitesi ile çalışmaya başladıklarını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 2040 yılında günde 39 bin yolcu kapasitesinde planlamanın yapıldığını kaydetti.

Kocaeli tramvay projesinde değişiklik olabilir!

Tramvayı konuşalım toplantısında konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, tramvayın “Akçaray” olarak açıklanan adının değiştirilebileceğini ve kamulaştırmadan dolayı yaşanacak mağduriyetler için hukukçularla görüşüleceğini söyledi.

Mahmutbey metro hattı Kabataş'a uzuyor!

Mecidiyeköy'ü Kabataş'a bağlayacak 6,5 kilometrelik yeni metronun ihalesi bu ay içinde yapılacak. Kabataş önce Mahmutbey'e, ardından da Bahçeşehir'e metro ile bağlanmış olacak...

kabataş tramvay Haberi

kabataş tramvay

Bağcılar-Kabataş tramvay hattında, Kabataş istasyonu yenilenecek. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, T1 Bağcılar-Kabataş tramvay hattında, yaya ve yolcu sirkülasyonunu rahatlatarak, daha konforlu seyahati sağlamak amacıyla Kabataş istasyonunda yenileme çalışmaları yapılacak. 


Bu kapsamda 17 Kasım-2 Aralık arasında Kabataş istasyonuna girişler, füniküler alt geçidinden gerçekleştirilecek. 


Yolcular, İDO ve Setüstü füniküler girişindeki merpen, yürüyen merpen ve asansörleri kullanarak, istasyona...