02 / 05 / 2024

kabe vinç

kabe vinç

Kabe'de 107 kişinin hayatını kaybettiği kazada flaş detay. Kabe'yi genişletme projesini Bin Ladin ailesinin üstlendiği ortaya çıktı. Mekke’de bulunan 107 kişi hayatını kaybetti.

Kule İş Makinaları Vinç Hizmetleri İnşaat Oto Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule İş Makinaları Vinç Hizmetleri İnşaat Oto Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kukul ve Bayram Akgül ortaklığında kuruldu.

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saliye Altuntaş tarafından kuruldu.

Berk Vinç Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Vinç Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Niüfer Yılmaz Kartal tarafından kuruldu.

Can Vinç Hafriyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Vinç Hafriyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Çoban tarafından kuruldu.

Mak Vinç İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak Vinç İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akyüzkal tarafından kuruldu.

Mesa Vinç Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Vinç Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynelabidin Huğ tarafından kuruldu.

Berat Vinç Kiralama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Vinç Kiralama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kardaş tarafından kuruldu.

Enerji Platform Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enerji Platform Vinç Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aktaş ve Uğur Şola ortaklığında kuruldu.

Mc Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mc Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 400 bin TL sermaye bedeli Kemal Apaydın tarafından kuruldu.

Ünak Vinç Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünak Vinç Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kılıç tarafından kuruldu.

Yay Vinç Platform Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yay Vinç Platform Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kılıç ve Yusuf Ayaz ortaklığında kuruldu.

Akkuyu Nükleer Santral'in inşaatında vinç devrildi!

Mersin'in Gülnar ilçesi'ne bağlı Büyükeceli'de yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral inşaat alanında iddiaya göre kule vinç devrildi. 

Bta Vinç İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Vinç İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Dehar Filiz tarafından kuruldu.

kabe vinç Haberi

kabe vinç

Kabe’yi genişletme çalışmalarına katılan bir vincin düşmesi sonucu Suudi Arabistan tarihine geçen bir olay yaşandı. Vincin düşmesiyle birlikte hac ibadetini yerine getirmek için Mekke’de bulunan 107 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler arasında iki Türk hacı adayı olduğu da belirtiliyor.


TAŞERONLARLA ANLAŞILDI

Suudi Arabistan hükümetinin büyük projelerinden biri olan Kabe alanını geliştirme işini Cidde merkezli Bin Ladin grubu üstleniyor. Bin Ladin ailesinin Kabe’nin etrafını genişletme projesi kapsamında bazı taşeronlarla da anlaşmıştı. 


2020 YILINDA BİTECEK

Türk şirketlerinin de Kabe yakınlarındaki Al-Bait projesinde çalıştıkları biliniyor. Kabe’yi genişletme projesinin 2020 yılında tamamlanması...